BIO NEUTRALE TABLETTEN (30 TABLETTEN) (LADRÔME LABORATOIRE)

. bepaalde essentiële oliën kunnen oraal ingenomen worden, u kunt ze op een correcte manier verdunnen op een bio neutrale tablet van Ladrôme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIO NEUTRALE TABLETTEN (30 TABLETTEN)


Omschrijving
Bepaalde essentiële oliën kunnen oraal ingenomen worden. Het is strikt noodzakelijk om ze op de correcte manier te verdunnen vooraleer ze in te nemen: op een suikerklontje, in honing, in een plantaardige olie geschikt voor voedingsgebruik of ideaal op een bio neutrale tablet van Ladrôme laboratoire.

Doosje van 30 tabletten (2,25 kcal/tablet)  
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Samenstelling
Acacia Vezel*
Natuurlijk gehydrateerd magnesiumsilicaat
*Ingrediënten uit biologische landbouw

Gebruik
Druppel de aangegeven hoeveelheid essentiële olie op de neutrale bio tablet. Enkel te gebruiken bij essentiële oliën die inwendig kunnen ingenomen worden. Bij onwetendheid raadpleeg altijd een gezondheidsprofessional.

Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen en voor kinderen onder de 8 jaar.
Bij accidentele orale inname een arts of een antigifcentrum raadplegen.
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
Bewaren: afgeschermd van warmte en licht.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen