AROMAVERDAMPER BAMBOE (LADRÔME LABORATOIRE)

. de aromaverstuiver van ladrôme zorgt voor een zachte verstuiving zonder verhitting waardoor de actieve bestanddelen van de essentiële olie hun kwaliteit behouden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LADRÔME AROMAVERDAMPER BAMBOE


Omschrijving
De ultrasone Bamboe aromaverstuiver van ladrôme laboratoire zorgt voor een zachte verstuiving zonder verhitting. Op die manier behouden de actieve bestanddelen van de essentiële olie hun kwaliteit. Door deze ultrasone verstuiving aan hoge frequente komt de essentiële olie in microdeeltjes onmiddellijk in de atmosfeer terecht. Zo geniet u optimaal van het weldoende effect van de essentiële oliën en kiest u naar eigen wens voor een levendige, verfrissende, ontspannende en zuiverende atmosfeer.

Door zijn compacte vorm en mooie design uit écht bamboehout vindt de verstuiver zowel zijn plaats thuis als op het werk.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen