BIOLOGISCHE EXTRA VIERGE WALNOOTOLIE (250 ML) (AMANPRANA)

. is een goede bron van co-enzyme Q10, lecithine, plantaardige sterolen, polyfenolen, vitamine E en vitamine K
. voor koude bereidingen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE EXTRA VIERGE WALNOOTOLIE (250 ML)


Omschrijving
Amanprana extra vierge walnotenolie is een goede bron van co-enzyme Q10, lecithine, plantaardige sterolen (B-sitosterol, delta-5 avenasterol, campesterol en andere), polyfenolen (290 mg/100 g), vitamine E (23 mg/100 g) en vitamine K (15 mcg/100 g).

Ingrediënten
100 % extra vierge walnotenolie

Niet-gecertificeerd glutenvrij
Geen toegevoegde suiker
Lactosevrij
Veganistisch

Duurzame verpakking van Amanprana
Amanprana kiest voor glasverpakkingen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor de smaak en uw gezondheid. Glas is een ondoordringbare stof. Hierdoor is de kans dat er iets van buitenaf in uw eten komt nihil. Daarnaast bevat glas ook geen stoffen die in uw product terecht kunnen komen. Glas is 100 % natuurlijk en bevat daarom geen BPA (Bisphenol-A). We kozen bewust voor een fles van donker glas om de olie tegen licht te beschermen. De optimale kwaliteit van uw Amanprana-olie blijft behouden. Het label van de olie van Amanprana is gemaakt van bioplastic (PLA). Bioplastic is biologisch afbreekbaar en is gemaakt van melkzuurbacteriën. Bovendien is de lijm milieuvriendelijk en composteerbaar.

Gebruik 
Voor koude bereidingen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen