SAFFLOWER HOT PLASTER - 5 WARMTEPLEISTERS (12 X 15 CM) (CHINA NATURE FORMULAS)

. zorgen voor een diepgaande, aangename warmtewerking
. stimuleren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en bevorderen de beweeglijkheid
. verzachten nek-, schouder- en rugpijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: TS91
Aantal: 1

SAFFLOWER HOT PLASTER - 5 WARMTEPLEISTERS (12 X 15 CM)


Omschrijving
Spierproblemen kunnen het gevolg zijn van allerlei stresserende toestanden, langdurig volgehouden of overmatige inspanningen, een verkeerde lichaamshouding of koude en vochtige omstandigheden. De daaruit voortvloeiende plaatselijke ophoping van afvalstoffen leidt tot zuurstoftekort en pijn in de spieren.

In het begin is spierpijn vaak stekend van aard om na één tot twee dagen over te gaan in een eerder doffe pijn. De toevoer van warmte op de getroffen spieren verwijdt de bloedvaten en zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en het transport van zuurstof en voedingsstoffen in de spiervezels wordt gestimuleerd. Warmte stimuleert daarenboven de thermoreceptoren in het lichaam die de pijnsignalen naar de hersenen blokkeren. Het is telkens weer opmerkelijk hoe warmte uw spieren ontspant, pijn verzacht en een fijn gevoel van welbehagen schept.

Warmtebaden, warmtestraling, warmtepleisters, ... zijn voorbeelden van hoe warmtetherapie door de eeuwen heen werd gebruikt om ongemakken en spierpijn te verzachten.

Capsicum annuum fruit verwarmt de spieren, Carthamus tinctorius flower, Corydalis yanhusuo tuber,  verdrijven bloedstase en werken pijnstillend, Clematis chinensis root,, Myrrha, Olibanum en Zingiber officinale rhizome, warmen op, terwijl Ligusticum chuanxiong rhizome stase opheft.

Ingrediënten 
Chillipeper, saffloer, vingerhelmbloemrhizoom, Chinese clematis, mirre, Frankincense, geroosterde gember, Chinese lavas-rhizoom 
Excipiens: rubber, lanoline

Gebruik
De te behandelen plaats reinigen om het kleven van de warmtepleister op de huid te vergemakkelijken.  De warmtepleister op de gewenste plaats aanbrengen en na maximaal 12 uur verwijderen. De warmtepleisters kunnen discreet onder uw kledij worden gedragen.

Wees voorzichtig indien u lijdt aan een hartaandoening, suikerziekte (om wille van een eventuele veranderde pijnbeleving en warmtegevoeligheid van de huid), problemen met de bloedsomloop. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Combineer niet op dezelfde plaats met andere zalven of lokale toepassingen; gebruik niet op een beschadigde, gezwollen of geïrriteerde huid, onder een strak kledingstuk of verband, in een knie- of elleboogholte; probeer indien nodig eerst overdag uit vooraleer ’s nachts toe te passen. Kinderen en ouderen kunnen gevoeliger zijn voor warmtekompressen! Niet gebruiken bij overgevoelige huid of open wonden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen