THERMACURA WARMTEPLEISTERS (THERMACURA HEATING PATCHES)

. zorgen voor een diepgaande, aangename warmtewerking
. stimuleren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en bevorderen de beweeglijkheid
. verzachten nek-, schouder- en rugpijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: TS91
Aantal: 7

THERMACURA WARMTEPLEISTERS (3 DUBBELPLEISTERS)


Omschrijving
Spierproblemen kunnen het gevolg zijn van allerlei stresserende toestanden, langdurig volgehouden of overmatige inspanningen, een verkeerde lichaamshouding of koude en vochtige omstandigheden. De daaruit voortvloeiende plaatselijke ophoping van afvalstoffen leidt tot zuurstoftekort en pijn in de spieren. In het begin is spierpijn vaak stekend van aard om na één tot twee dagen over te gaan in een eerder doffe pijn. De toevoer van warmte op de getroffen spieren verwijdt de bloedvaten en zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en het transport van zuurstof en voedingsstoffen in de spiervezels wordt gestimuleerd. Warmte stimuleert daarenboven de thermoreceptoren in het lichaam die de pijnsignalen naar de hersenen blokkeren. Het is telkens weer opmerkelijk hoe warmte uw spieren ontspant, pijn verzacht en een fijn gevoel van welbehagen schept. Warmtebaden, warmtestraling, warmtepleisters, ... zijn voorbeelden van hoe warmtetherapie door de eeuwen heen werd gebruikt om ongemakken en spierpijn te verzachten.


De twee warmtekamers (6 x 7 cm) of zelfverwarmende kompressen van een Thermacura warmtepleister  bevatten een mengsel van natuurlijke ingrediënten. Na het openen van de luchtdichte verpakking warmt de kruidenpleister op door natuurlijke ijzeroxidatie (verbinding van ijzerpoeder met zuurstof) tot ongeveer 40 °C. De comfortable warmtefase duurt tenminste 8 uur. Op het moment waarop het ijzerpoeder verbruikt is, wordt er geen warmte meer afgegeven.

THERMACURA WARMTEPLEISTERS hebben een diepgaande, therapeutische warmtewerking die de bloedvaten verwijdt waardoor afvalstoffen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd, meer zuurstof beschikbaar wordt voor de lichaamscellen, de spieren ontspannen en de beweeglijkheid toeneemt.
Thermacura 3 pleisters

THERMACURA HEATING PATCHES

Ingrediënten van een afzonderlijk verpakte, zelfklevende en geurloze warmtepleister
IJzerpoeder
Engelwortel (Angelica dahurica, radix)
Lavas (Levisticum officinale)
Saffloer (Carthamus tinctorius)

Gebruik
De te behandelen plaats reinigen om het kleven van de warmtepleister op de huid te vergemakkelijken. De warmtepleister uit de luchtdichte verpakking nemen en de warmtekamers kort en licht kneden. De warmtepleister op de gewenste plaats aanbrengen en na maximaal 12 uur verwijderen. De warmtepleisters kunnen discreet onder uw kledij worden gedragen.

Wees voorzichtig indien u lijdt aan een hartaandoening, suikerziekte (om wille van een eventuele veranderde pijnbeleving en warmtegevoeligheid van de huid), problemen met de bloedsomloop of als u zwanger bent.

Combineer niet op dezelfde plaats met andere zalven of lokale toepassingen; gebruik niet op een beschadigde, gezwollen of geïrriteerde huid, onder een strak kledingstuk of verband, in een knie- of elleboogholte; probeer indien nodig eerst overdag uit vooraleer ’s nachts toe te passen. Kinderen en ouderen kunnen gevoeliger zijn voor warmtekompressen! Thermacura warmtepleisters kunnen indien nodig ook over uw kledij worden gedragen.
Thermacura figures

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen