CRANBER PLUS (60 TAB) (PHARMANUTRICS INSPIRED BY NATURE)

CRANBERRY (grote veenbes)
. speelt een rol bij het proper houden van de urinewegen om blaas- en urinewegeninfecties te voorkomen
. draagt bij tot een vlotte uitscheiding van water

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

CRANBER PLUS (60 TABLETTEN)


Omschrijving
Cranber Plus bestaat uit:

  • Cranberry, lepeltjesheide of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is een kruipende of overhangende plant met dunne stengels en oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika. Cranberries staan erom bekend dat ze blaas- en urinewegontstekingen kunnen helpen voorkomen. De actieve bestanddelen, zoals D-mannose, zorgen ervoor dat bacteriën (E. coli), die verantwoordelijk zijn voor de ontsteking, zich niet aan de blaaswand kunnen hechten waardoor ze gemakkelijker kunnen worden uitgeplast. Tevens is het veenbessensap rijk aan organische zuren die de zuurtegraad van de urine gunstig beïnvloeden en op die manier de groei en woekering van bacteriën bemoeilijken.
    Cranberry werkt synergistisch met vochtafdrijvende kruiden als Juniperis communis (gewone jeneverbes), Solidago virgaurea (echte guldenroede) en Petroselinum crispum (peterselie) en/of Apium graveolens (selderij) bij blaasontsteking. Ter preventie van blaasinfectie synergistisch met Arctostaphylos uva ursi (berendruif) en met Allium sativum (knoflook) om de weerstand tegen blaasontstekingen te verhogen.
  • Oligomere proanthocyanidine (O.P.C, OPC) uit druivenpitten (Vitis vinifera) zijn bioflavonoïden met een krachtige ontstekingsremmende en antioxidatieve werking. In Engelse kruidenboeken duikt het gebruik van druiven voor aandoeningen van de urinewegen op vanaf de dertiende eeuw. Druiven hebben een specifieke werking op de membranen van de urinewegen. Het werkt verzachtend en versterkend. Het is eveneens werkzaam bij niergruis en nierstenen en blaasgruis en blaasstenen. Het kan worden gebruikt bij blaasontsteking en voor chronische nierproblemen in een holistische aanpak.
  • Van alle vitamines verschaft vitamine C de breedste waaier aan voordelen. Zo gaat het in de eerste plaats stress tegen. In periodes van hevige stress en druk zal het gehalte vitamine C in het lichaam dalen. Extra vitamine zal ervoor zorgen dat de effecten van het stresshormoon worden verminderd. Ook speelt het een rol bij de versterking van het immuunsysteem. Vitamine C activeert het afweersysteem, vult de antioxidanten in het lichaam aan en versnelt herstel na ziekte. 

CRANBER PLUS van PharmaNutrics kan ingezet worden bij een urineweginfectie.

Ingrediënten per tablet
Vaccinium macrocarpon (veenbessenextract, cranberry) 500 mg
Vitis vinifera (wijnstok) 100 mg
Ascorbinezuur 100 mg - 125 % ADH
Bevat geen allergenen

Gebruik
1 tablet per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen