CRANBERRY + VITAMINE C (100 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

CRANBERRY (grote veenbes)
. speelt een rol bij het proper houden van de urinewegen om blaas- en urinewegeninfecties te voorkomen
. draagt bij tot een vlotte uitscheiding van water

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CRANBERRY + VITAMINE C (100 V-CAPS)


cranberryCranberry, lepeltjesheide of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is een kruipende of overhangende plant met dunne stengels en oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika. Cranberries staan erom bekend dat ze blaas- en urinewegontstekingen kunnen helpen voorkomen. De actieve bestanddelen, zoals D-MANNOSE, zorgen ervoor dat bacteriën (E. coli), die verantwoordelijk zijn voor de ontsteking, zich niet aan de blaaswand kunnen hechten waardoor ze gemakkelijker kunnen worden uitgeplast. Tevens is het veenbessensap rijk aan organische zuren die de zuurtegraad van de urine gunstig beïnvloeden en op die manier de groei en woekering van bacteriën bemoeilijken.

CRANBERRY + VITAMINE C van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per 2 plantaardige capsules (= 25 g zuiver veenbessensap)
Veenbes extract (25:1) 1 000 mg (Vaccinium macrocarpon, minimum 30 % organische zuren, 3 % polyfenolen)
Vitamine C (ascorbinezuur) 10 - 12,50 % ADH

Gebruik
2 à 6 capsules per dag na de maaltijd; in de acute fase 3 x 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Urineweginfecties bij vrouwen hangen vaak samen met besmetting van de vagina vanuit het darmkanaal (via de anus). Ter bevordering van een gezonde darmflora wordt een goed probioticum geadviseerd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen