MARIADISTEL - SILYBUM MARIANUM BIO EXTRACT (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

MARIADISTEL
. bevordert de leverdetoxificatie en dus de gehele lichaamsontgifting
. draagt bij tot een normale spijsvertering en leverfunctie
. helpt cellen en weefsels te beschermen tegen vrije radicalen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MARIADISTEL - SILYBUM MARIANUM BIO EXTRACT (100 ML)


OmschrijvingAls grootste klier van het lichaam, heeft de lever zeer belangrijke functies te vervullen. Onder meer moet ze ons beschermen tegen toxische stoffen en de ontgifting in goede banen leiden, zaken die niet evident zijn voor de moderne mens en zeker bij een westerse levensstijl met industriële vetten, suiker, alcohol en medicijnen.

Mariadistel bevat met silibine in de zaden een zeer werkzaam antioxidant, dat bijdraagt tot zowel de bescherming, de ontgifting als de regeneratie van levercellen. 

Mariadistel ondersteunt de leverfunctie, draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie; draagt bij tot de antioxidante bescherming van levercellen tegen vrije radicalen (polluenten, alcohol, stress, UV…); bevordert de leverdetoxificatie en dus de gehele lichaamsontgifting; ondersteunt de regeneratie van levercellen; draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel; helpt cellen en weefsels te beschermen tegen vrije radicalen.

MARIADISTEL BIO EXTRACT van ladrôme Laboratoire is afkomstig van een gecontroleerde biologische teelt uit Frankrijk, glutenvrij niet-gecertificeerd, zonder suikertoevoeging, lactosevrij, vegan.

Samenstelling van het extract 
Hydro-alcoholisch extract van Silybum marianum (zaad)
Actieve substantie: silymarine
Ingrediënten afkomstig uit biologische teelt
Voedingssupplement gecertificeerd door Ecocert

Gebruik
20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag (3,8 ml per dag), gedurende drie weken of zoals voorgeschreven.

Opmerkingen
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar.
Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en donkere plaats.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen