ULTRAN LEVERTRAANOLIE (500 SOFTGELS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

LEVERTRAANOLIE
. ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel
. bevochtigt droge slijmvliezen aan de ogen, mond, huid en vagina
. speelt een rol voor het behouden van een normale huid
. draagt bij tot een normaal cholesterolniveau

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ULTRAN LEVERTRAANOLIE (500 SOFTGELS)


Omschrijving
Levertraan is een natuurlijke bron van vitamine A en vitamine D. Vitamine A bezit antioxidatieve eigenschappen en versterkt de weerstand, het gezichtsvermogen, de huid, de beenderen en de tanden. Een chronisch vitamine A-tekort (bijvoorbeeld bij galstuwing of een slechte vetstofwisseling) kan het gezichtsvermogen verstoren en uiteindelijk tot nachtblindheid en totale blindheid leiden.

Vitamine D speelt een rol bij de opbouw van het skelet en de tanden en beïnvloedt de spierfunctie, de hersenwerking en de weerstand. Risicogroepen voor een vitamine D-tekort zijn vegetariërs en veganisten, personen met een ongezonde eetgewoonte,  alcoholisten,  personen die een vetarm of vetvrij dieet volgen, zwangere vrouwen, kinderen die borstvoeding krijgen, personen met een donkere huidskleur of die onvoldoende aan zonlicht blootgesteld worden. Mogelijke symptomen van een vitamine D-tekort zijn zwakke beenderen (botontkalking), lusteloosheid, chronische vermoeidheid, angstaanvallen, spierkrampen, gewrichtspijn, bloedend tandvlees en in erge gevallen bijschildklier- en hartproblemen.

ULTRAN LEVERTRAANOLIE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Vrij van allergenen.

Samenstelling per softgel
Levertraan van kabeljauw (Gadus morhua) 263 mg
Levertraan van heilbot 7 mg
Vitamine D-gehalte ligt tussen 1,27 mcg (50 IU) en 2,52 mcg (100 IU)
Vitamine A-gehalte ligt tussen 152 mcg en 302 mcg

Gebruik
3 tot 6 jaar: 1 capsule per dag.
6 tot 12 jaar: 2 capsules per dag.
12 tot 18 jaar: 3 capsules per dag.
Volwassenen: 6 capsules per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen