ULTRAN LEVERTRAANOLIE (500 SOFTGELS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. levertraan rijk aan vitamine A, D, EPA en DHA
. draagt bij tot een betere immuniteit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ULTRAN LEVERTRAANOLIE (500 SOFTGELS)


Omschrijving
Ultran bevat levertraan verkregen uit Gadus morhua (de familie van de kabeljauw). Het is een natuurlijke bron van vitamine A, vitamine D en onverzadigde (gezonde) vetzuren, zoals EPA en DHA. Levertraan staat in onze maatschappij al lang bekend om zijn positieve invloed op ons afweersysteem. We kennen het voornamelijk ook door zijn specifieke geur en aparte smaak. Tegenwoordig wordt echter gewerkt met zuivere en pure levertraanolie, waardoor er niets meer te merken is van die opvallende smaak en geur.

Vitamine A draagt bij tot:

  • de normale werking van het immuunsysteem 
  • de instandhouding van een gezonde huid en een normaal gezichtsvermogen
  • een normaal metabolisme van ijzer 

Wetenschappelijke analyses hebben aangetoond dat we in tal van organen en weefsels beschikken over Vitamine D-receptoren. Vitamine D heeft dan ook een heel brede werking in ons lichaam. Het speelt ook een rol in het celdelingsproces en het beïnvloedt onze stemming en ons welzijn. Heel wat Belgen hebben overigens een tekort aan vitamine D. Deze vitamine is slechts schaars aanwezig in onze voeding (vette vis en eieren) en kan wel worden aangemaakt uit het UV-B-licht van de zon, maar dat is alleen van mei tot en met oktober krachtig genoeg om vitamine D aan te maken. Daar komt nog bij dat ouderen, kinderen en personen met een donkere huidskleur gevoelig zijn voor een vitamine D-tekort.

Vitamine D3 draagt bij tot:

  • de normale opname van calcium en fosfor
  • een normaal calciumgehalte in het bloed
  • de instandhouding van gezonde botten en tanden
  • de instandhouding van de normale spierwerking
  • een normale werking van het immuunsysteem

ULTRAN LEVERTRAANOLIE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Vrij van allergenen.

Ingrediënten per softgel
Levertraan van kabeljauw (Gadus morhua) 263 mg
Levertraan van heilbot 7 mg

Gelatine (omhullingsmiddel), glycerine (geleermiddel), Allergeen info: vis

Gebruik
1 capsule 3 maal per dag met wat water innemen of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen