KOPER SUPER (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

KOPER
. speelt een rol bij de vorming van de huid, het haar, het bindweefsel, de beenderen en het bloed
. ondersteunt het zenuwstelsel en de lichaamsweerstand

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KOPER SUPER (60 V-CAPS)


Omschrijving
Koper zorgt ervoor dat ijzer wordt vastgelegd in de rode kleurstof (hemoglobine) in ons bloed en speelt aldus een rol bij het zuurstoftransport en de energievoorziening in het lichaam. Koper is betrokken bij de pigmentatie van huid en haar, bij bindweefsel- en beendervorming en de lichaamsweerstand.

Een kopertekort kan vooral voorkomen bij pasgeboren kinderen, te vroeg geboren kinderen en kinderen die ondervoed zijn geweest. Symptomen zijn bloedarmoede, een verminderd afweersysteem en beenderafwijkingen.

KOPER-SUPER van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Kopercitraat (koper 1,5 mg = 150 % ADH) 4,29 mg

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen