KOPER SUPER (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. koper is onderdeel van SOD (superoxide dismutase)
. draagt bij tot een normaal ijzertransport

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KOPER SUPER (60 V-CAPS)


Omschrijving
Koper draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel. Daarnaast speelt koper een belangrijke rol voor een normaal ijzertransport in het lichaam. Als het koperniveau te laag is, kan ijzer immers minder goed worden gemobiliseerd uit de ijzervoorraad. Het draagt ook bij tot de instandhouding van normale bindweefsels en de pigmentatie van de huid en het haar. Koper draagt verder bij tot de normale werking van het immuunsysteem en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (antioxidant). Die functie als antioxidant is voornamelijk te danken aan het feit dat koper een onderdeel is van SOD (superoxide dismutase).

KOPER-SUPER van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Kopercitraat (koper 1,5 mg = 150 % ADH) 4,30 mg

Microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen