HIMALAYA MAGNESIUM BADKRISTALLEN (1000 G) (HIMALAYA MAGNESIUM BY NATURE)

. magnesiumvlokken voor in bad of voetbad
. bevat pure, hoog kwalitatieve magnesiumchloride uit de Himalaya
. werkt spierontspannend, bij krampen en spierstijfheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

HIMALAYA MAGNESIUM BADVLOKKEN (1000 G)


Omschrijving
PUUR ONGERAFFINEERD HIMALAYA MAGNESIUM UIT TIBET
De omstandigheden in Tibet zijn uniek voor de vorming van het zuiverste magnesium ter wereld. Ook vandaag de dag is er geen vervuiling, geen landbouw, geen pesticides, geen industrie en dus ook geen zware metalen en andere voor de mens belastende stoffen.

Himalaya magnesium wordt gewonnen uit rijke magnesiumzoutmeren en -zoutbronnen (saltwells).
Op het Tibetaanse plateau, ook wel genoemd het dak van de wereld, met een gemiddelde hoogte van 4500 meter, bevindt zich een groot aantal biodiversiteits-kerngebieden en eco-regio’s.
 Een van die regio's bevindt zich op ongeveer 200 km ten noordwesten van de hoofdstad Lhasa. Dit gebied staat al eeuwen bekend om zijn rijke, en vrijwel afgesloten van de buitenwereld, magnesiumzoutmeren en -zoutbronnen (saltwells). Hier komen de meest pure en 100 % natuurlijke en ongeraffineerde Himalaya magnesiumolie en Himalaya magnesiumvlokken vandaan. Dit Ngoin magnesium (genoemd naar een zoutbron) wordt voornamelijk gebruikt door de Tibetanen zelf als een "levenselixer". 
Al eeuwen weten ze dat dit levenselixer, gemengd met water of sappen van lokale vruchten, hun gezondheid en energie bevordert en levensvreugde schenkt.

Himalaya magnesiumolie, Himalaya magnesiumvlokken, Himalaya magnesium serum, alle Himalaya producten komen uit gecertificeerde bronnen in Tibet.
Het magnesiumzout is puur wit en prachtig van structuur zoals mag worden verwacht van een zuiver natuurproduct. De magnesiumzouten worden vermengd met kristalwater om magnesiumolie te verkrijgen van 31 %.
Ongeraffineerd en 100 % natuurlijk Himalaya magnesium heeft de hoogste zuiverheid die op de wereld verkrijgbaar is. Ongeraffineerd magnesium bevat nog alle sporenelementen en mineralen in tegenstelling tot wanneer het mechanisch of chemisch wordt gezuiverd. Analyses en onderzoek volgens nationale en internationale normen (NEN, ISO, EN, DIN, Eur. Pharm., ASTM, SSSA, SAE, AOCS, AOAC etc.) zijn dé garantie voor de hoogste kwaliteit.

Himalaya magnesium is geen standaardproduct maar een met de hand voorzichtig, ecologisch en respectvol voor mens, dier en zijn omgeving gewonnen en door de zon en de schoonste lucht op aarde gedroogd, magnesium. Dat zijn de unieke eigenschappen van Himalaya magnesium, zuiver uit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en het best kan verdragen.

Himalaya magnesiumproducten zijn geregistreerd voor topische toepassingen, zoals gedefinieerd in de EU-cosmetische regelgeving. Dus superveilig voor de huid.

Een concluderend onderzoek heeft aangetoond dat een tekort aan magnesium snel kan worden aangevuld met een dagelijks voetbad met magnesium badkristallen of badvlokken.
Voor een magnesiumvoetbad raden wij een maximaal magnesiumpercentage van 5 % aan.

Magnesiumchloride wordt als lichaamseigen stof direct opgenomen door de huid en heeft de volgende functies:

  • draagt bij tot de normale werking van de spieren (voorkomt spierstijfheid, spierkrampen)
  • draagt bij tot een optimale energiebalans
  • helpt bij vermoeidheid of moeheid
  • speelt een belangrijke rol in het functioneren van het zenuwstelsel

HIMALAYA MAGNESIUM BADKRISTALLEN (ook soms badvlokken of badzouten genoemd) van Deba Pharma zijn mild voor de huid, aangenaam en snel opneembaar. Bevatten geen kleurstoffen, bewaarmiddelen, gluten en parabenen en zijn vrij van chemische bestrijdingsmiddelen, synthetische hulpstoffen, toxische en andere mens- en milieubelastende bestanddelen. Niet op dieren getest. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Ingrediënten van de magnesiumvlokken
Himalaya magnesium 100 % natuurzuiver en ongeraffineerd
Aqua
Magnesiumchloride 47 %

Gebruik
Wanneer u start met het aanvullen van uw magnesiumtekort kunt u beginnen door dagelijks een voetbad (5 liter water met 200 g vlokken = 4 % oplossing, 400 g vlokken = 8 % oplossing tot 500 g vlokken = 10 % oplossing) of twee ligbaden per week (120 liter water met 2 kg vlokken = 6,25 % oplossing tot 4 kg vlokken = 12,50 % oplossing) te nemen gedurende 15 à 20 minuten (watertemperatuur ongeveer 37 graden Celsius). De lichte tinteling en het warme gevoel die u kunt ervaren duiden op een goede opname en zijn volkomen normaal. Het eventueel plakkerig aanvoelen van de huid ontstaat vooral door de zouten die op de huid achterblijven en kunnen worden afgespoeld met water. Heeft u een erg droge huid dan kunt u die nog insmeren met REVI CREME.

Contact met ogen en open wondjes vermijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen