CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT 600/100 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT
. is een gemakkelijk en snel opneembare vorm van calcium en magnesium
. zorgt voor een hoge bio-beschikbaarheid van calcium en magnesium in het lichaam

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT 600/100 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Calcium is belangrijk voor de stevigheid van de beenderen en de tanden. Calcium is ook betrokken bij het goed functioneren van de spieren, de zenuwgeleiding, de bloedstolling, de celgroei, de hormoonstofwisseling en de energievoorziening in het lichaam. Bij ouderen kan een te lage calciuminname leiden tot beenderontkalking. Ter voorkoming van fracturen wordt calcium samen met vitamine D aangeraden. Een calciumtekort kan ook leiden tot een vertraagde bloedstolling of spierkrampen.

Magnesium is noodzakelijk voor de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Magnesium geeft stevigheid aan het skelet en zorgt voor de spieropbouw. Bij een tekort aan magnesium treden klachten op als irritatie van de zenuwen in de spieren, hartritmestoornissen, maagkrampen en vermoeidheid. Bij zwangere vrouwen kan magnesium toegediend worden ter behandeling van zwangerschapsvergiftiging en -stuipen (pre-eclampsie en eclampsie).  

Pidolaten zijn verbindingen van een mineraalzout met pidolinezuur. Pidolinezuur is een antioxidant, rustgevend en speelt een belangrijke rol in het metabolisme, de energievoorziening, het beendergestel en het huidweefsel. Pidolinezuur wordt gemakkelijk (meer dan 90 %) in het lichaam opgenomen, wordt goed verdragen en zorgt voor een hoge bio-beschikbaarheid van het mineraal dat eraan gebonden is.

CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT 600/100 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Calciumpidolaat 600 mg
- Calcium 81 mg - 10,13 % ADH
Magnesiumpidolaat 100 mg
- Magnesium 8,70 mg - 26,66 % ADH

Gebruik
2 capsules 1 à 3 maal per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen