CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT 350/350 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. calcium en magnesium dragen bij tot een normale werking van de spieren, alsook voor de instandhouding van normale botten en tanden
. goed opneembare vorm

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT 350/350 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Calcium en magnesium zijn twee belangrijke mineralen die nodig zijn voor de instandhouding van onze botten en tanden. Het grootste deel van het calcium in ons lichaam bevindt zich in onze botten en tanden.

Magnesium is een mineraal waarvan een groot deel aanwezig is in onze botten en spieren. Magnesium is, net zoals calcium, een elektrolyt. Magnesium is vooral bekend omwille van zijn bepalende rol in het energiemetabolisme. Het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en het speelt een belangrijke rol bij de normale werking van de spieren.

Calcium en magnesium zijn in deze formule gebonden aan pidolinezuur. Dit is een organisch zuur dat veel voorkomt in groenten en fruit.

CALCIUM-MAGNESIUMPIDOLAAT 350/350 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Calciumpidolaat 350 mg
- Calcium 47,25 mg - 5,90 % ADH
Magnesiumpidolaat 350 mg
- Magnesium 30,45 mg - 8,12 % ADH

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Gebruik
3 capsules per dag met water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen