CÎME HIMALAYAN SUPERFOODS

Min: €0 Max: €50

De kracht van de Himalaya voor een natuurlijk stralende huid
CÎME is een luxueuze lijn van natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten op basis van superfoods uit de Himalaya.

Deze superfoods zijn afkomstig van planten die hoog in de zuivere berglucht van de Himalaya groeien. Op een hoogte van meer dan 3000 meter zijn wilde rozen, duindoornbessen, edelweiss bloemen en tal van andere uitzonderlijke planten perfect aangepast om te overleven in de meest ruwe omstandigheden, zoals extreme koude, felle wind en intens zonlicht.

Precies deze hoogte bezorgt de actieve bestanddelen in de extracten en oliën uit de Himalaya een uitzonderlijke kracht en unieke intensiteit. Bovenal maakt het hen doeltreffender dan gelijkaardige planten die geoogst worden op lagere hoogte.

Het begon allemaal in de Himalaya ...
toen Walter en Anke (vader en dochter) een trekking maakten in Ladakh, India. De prachtige regio en vooral de unieke bergplanten met hun ongeëvenaarde extracten en oliën inspireerde hen tot het ontwikkelen van een lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken.

… en resulteerde in een gamma volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten, zonder nasty ingredients.
Eens terug thuis, legde Anke dit idee voor aan haar vriendin en voormalig studiegenoot Isabel. Omwille van haar gevoelige huid, was Isabel intussen een expert in natuurlijke en biologische huidverzorging. Aangezien ze echter geen huidverzorgingsproducten vond die echt helemaal aan haar eisen voldeden, was Isabel al gauw overtuigd om samen met Anke een eigen lijn van kwalitatief hoogstaande biologische huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. Isabel en Anke - op dat moment beiden advocaat - besloten een carrière switch te maken en vroegen Walter - meer dan 30 jaar actief in de sector van biologische plantenextracten en oliën - om hen te helpen met de ontwikkeling van hun producten. Maanden later werd CÎME geboren.

Superfoods uit de Himalaya
Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijk vastgestelde resultaten voor de huid. Dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, kunnen we producten ontwikkelen die échte resultaten opleveren voor jouw huid.

Zonder nasty ingredients
We zijn ervan overtuigd dat geen enkele synthetische formule op kan tegen de kracht van de natuur. Onze producten geven je zo de kans om een bewuste keuze te maken over de manier waarop je zorgt voor jezelf, je gezondheid en onze planeet.

Biologisch & natuurlijk (gecertificeerd door ECOCERT Greenlife)
We gebruiken natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten die jouw huid er stralend en gezond doen uitzien. Al onze natuurlijke en biologische beauty producten hebben het ECOCERT, COSMOS NATURAL of COSMOS ORGANIC label gekregen van het onafhankelijke certificatie-orgaan ECOCERT Greenlife.

Respect voor onze planeet
De ecologische voetafdruk van CÎME wordt doorheen de ganse toeleveringsketen tot een minimum beperkt. We gebruiken duurzame ingrediënten en onze verpakking wordt gemaakt van recycleerbare materialen.

Dierproefvrij
Onze ingrediënten, prototypes en afgewerkte producten worden nooit getest op dieren.

Geschikt voor de gevoelige huid
Onze producten worden ontwikkeld om effectieve resultaten te behalen zonder de huid te irriteren.

Eerlijke handel
De actieve bestanddelen die we in onze producten gebruiken, worden geteeld, geoogst en gedistilleerd door boeren in de Himalaya. We assisteren hen bij dit ganse proces en geven hen een eerlijke prijs.

Schoolproject in Nepal
Voor elk product dat wordt verkocht, schenken we een deel van de opbrengst aan het “Little Doctors” schoolproject van de liefdadigheidsorganisatie Nepal Trust.

Belgisch merk
Wij zijn trots om een Belgisch merk te zijn.

Day cream finder test
Via een QR code (ook op box & wobbler) die u kan inscannen met uw smartphone, komt u terecht op een korte vragenlijst waar u een aantal antwoorden invult. Hierdoor ontdekt u welk huidtype u heeft en welke dagcrème voor uw huid geschikt is.

CÎME QR CODE

Bron: CÎME


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen