BIOLOGISCH BERKENSAP - VERNIEUWDE FORMULE (500 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. biologisch berkensap van ladrôme laboratoire wordt in het voorjaar op traditionele wijze geoogst van wilde berkenbomen in de Franse Alpen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

BIOLOGISCH BERKENSAP - VERNIEUWDE FORMULE (500 ML)


Omschrijving
HET BIOLOGISCH BERKENSAP van ladrôme laboratoire wordt in het voorjaar op traditionele wijze geoogst van wilde berkenbomen in de Franse Alpen. Door haar rijkdom aan mineralen, sporenelementen en aminozuren, draagt ze bij tot een natuurlijke drainage van het organisme.

Ingrediënten
Berkensap* (99 %,Betula pendula), citroensap* / (1 % Citrus limon)
(*) Ingrediënten van Biologische Landbouw
Glutenvrij niet-gecertificeerd 
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
Drink een half glas (60 ml), puur, ‘s ochtends op een lege maag gedurende 8 dagen.
Te gebruiken gedurende 3 weken voor een optimaal resultaat. Afgeraden voor kinderen onder de 7 jaar, voor personen die allergisch reageren op salicylaten en voor personen die anticoagulantia gebruiken. Gebruik gedurende zwangerschap en zogen: enkel volgens advies van een professioneel. Na opening in de koelkast bewaren en op te gebruiken binnen de 10 dagen. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen