. een zout-delicatesse uit het Zuid-Afrikaans Velddrif, behoort tot de 5 beste zeezouten ter wereld
. een afgeroomd zout, te herkennen aan haar grove kristalstructuur en haar sneeuwwitte kleur
. met een verfijnde en zachte smaak
Omschrijving
Een zout-delicatesse uit het Zuid-Afrikaans Velddrif.
Behoort bij de 5 beste zeezouten ter wereld! Niet minder, maar BETER zout is de boodschap.
Het fleur de sel wordt letterlijk handmatig “afgeroomd”. Het zout reisde doorheen een 2000 m lange ondergrondse barrière naar een onderwatermeer in de Atlantische Oceaan. Onderweg wordt het op natuurlijke wijze gefilterd door een schelpachtige ondergrond. Daardoor is het Khoisan Fleur de Sel ook rijk aan calcium. De witte kleur komt van de blootstelling aan de zon en daardoor heeft het
zout een hoge energetische waarde (Bovis waarde tussen 16.600 en 24.700). Dankzij de zon, de zuiverheid van de vindplaats, de natuurlijke filtering en verrijking met mineralen en de onbewerkte
kwaliteit is Khoisan fleur de sel een zout van uitzonderlijke kwaliteit.
Waarom kiezen voor het zout van Amanprana?
Ingrediënten
100 % zeezout (Khoisan fleur de sel)
Vegan
Bio
Suikervrij
Lactosevrij
Glutenvrij natuur
Gebruik
Het “moment suprême” bij elk gerecht is wanneer de chef zijn creatie proeft. Als kroon op het werk, uit respect voor de ingrediënten en net voor het opdienen, strooit hij dan zijn beste zout. Niet vanuit een zoutvaatje. Maar met de hand in één vloeiende beweging. Kenners omschrijven Fleur de Sel als harmonisch, zacht en excellent voor de verfijnde keuken en op tafel. Gebruik Khoisan Fleur de Sel en geef finesse aan uw gerechten.