TANDZOUT (35 G) (DR. RUDOLPH'S)

. het tandzout van Dr. Rudolph is een tandpastapoeder met krijt, bamboezout en salie
. is een alkalisch en zacht tandpoeder dat voorzichtig alle aanslag op uw tanden verwijdert (ook rode wijn en theevlekken)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

TANDZOUT (35 G)


Omschrijving
Het tandzout van Dr. Rudolph is een tandpastapoeder met krijt, bamboezout en salie. Het is een alkalisch en zacht tandpoeder dat voorzichtig alle aanslag op uw tanden verwijdert (ook rode wijn en theevlekken). De unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten met bamboezout helpt de tanden sterk te houden, de tanden witter te laten ogen en bij te dragen aan de normale werking van het tandvlees.

Tandpoeder met salie en bamboezout als alternatieve tandpasta:
Bamboezout is een uniek zout met een hele hoge concentratie aan mineralen, die we nodig hebben om vitaminen te activeren en afvalstoffen af te voeren. Bamboezout werd 1000 jaar geleden in Korea ontwikkeld door monniken als gezondheidsremedie voor de Koreaanse bevolking. Het bamboezout in dit tandzout bevordert het zuiverende effect van het krijt, wat onder meer bijdraagt aan de normale werking van het tandvlees.

Ingrediënten
krijt, bamboezout, bicarbonaat, salie. Zonder fluor. 

Vegan & glutenvrij

Gebruik
Breng wat tandpoeder op uw vochtige tandenborstel en poets uw tanden zoals het hoort.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen