I LOVE BELGIUM CHOCO-HAZELNOOTPASTA (400 G) (AMANPRANA)

. 100 % bio, natuurlijk, boordevol hazelnoten, rijk aan kalium, ijzer en vitamine E
. bron van magnesium, zink, calcium en lage glycemische index (35)
. 0 % palmolie, chemische zoetstoffen, geraffineerde suikers en zonnebloemolie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

I LOVE BELGIUM CHOCO-HAZELNOOTPASTA (400 G)


Omschrijving
Wanneer ik aan mijn kinderen en kleinkinderen vraag wat ze het liefst eten bij hun volkoren of meergranenbrood, dan is hun antwoord eendrachtig ‘choco pasta’.
Als mamie ging ik al snel op zoek naar een choco die heel weinig of geen suikers bevat. Boterhammen mogen echter geen suikerbom zijn, vind ik. Een gezond en evenwichtig ontbijt is een goede start van de dag. Zo leerde ik de choco- hazelnootpasta van Amanprana kennen. De choco bevat geen palmolie, geen chemische zoetstoffen, 0 % geraffineerde suikers en geen zonnebloemolie.

AMANPRANA I LOVE BELGIUM CHOCO-HAZELNOOTPASTA bevat 28,5 % kokosbloemsuiker en dat heeft zijn voordelen. Er zitten meer antioxidanten in kokosbloemsuiker dan in kiwi, mango, wortel of tomaat. Kokosbloesemsuiker is een onbewerkt product met een lage GI (glycemische index). Hoe lager de GI, des te stabieler uw suikerspiegel. Veel minder bloedsuikerspiegelschommelingen en meer langdurige energie zonder ups en downs en dat is beter voor de gezondheid.
Iedereen is dol op die pot boordevol hazelnoten. De choco is 100 % natuurlijk en bevat 45 % hazelnoten. De chocopasta is rijk aan kalium, ijzer en vitamine E. Het is een goede bron van magnesium, zink en calcium.
Een wereld van verschil voor mijn kinderen en kleinkinderen want geraffineerde of bruine suikers bieden 0 % antioxidanten.

Waarom kiest u voor de hazelnootpasta met cacao van Amanprana?

  • 100 % biologisch
  • 100 % natuurlijk
  • Boordevol hazelnoten
  • Rijk aan kalium, ijzer en vitamine E
  • Bron van magnesium, zink en calcium
  • Lage Glycemische Index (35)
  • 0 % palmolie
  • 0 % chemische zoetstoffen
  • 0 % geraffineerde suikers
  • 0 % zonnebloemolie
  • Verpakt in glas met biologisch afbreekbare etiketten

Ingrediënten

45 % hazelnoten (Turkije/Italië)*, 28,5 % kokosbloesemsuiker*, 9 % kokosolie*, 7 % vochtvrije boter* (melk)*, 5 % magere cacaopoeder*, 5 % melkpoeder*, 0,5 % zonnebloemlecithine*, 0,03 % vanille*.

* = BIO

Kan soja en amandelen bevatten.
Hazelnootpasta met cacao en kokosbloesemsuiker, 0 % geraffineerde suikers, 0 % kunstmatige zoetstoffen, 0 % zonnebloemolie.

Duurzame verpakking van Amanprana
Amanprana kiest voor een glazen verpakking. Dat is niet alleen beter voor het milieu, ook voor de smaak en uw gezondheid. Glas is een niet-doorlaatbare materie. De kans dat er dus van buitenaf iets in uw voeding terecht komt is nihil. Daarnaast bevat glas ook geen stoffen die in het product terecht kunnen komen. Glas is 100 % natuurlijk en bevat dan ook geen BPA (bisfenol-A).

Hoe gebruikt u de hazelnootpasta met cacao van Amanprana?
Smeer I love Belgium choco op uw brood of crackers of gebruik hem in tal van gerechten; ter vervanging van chocoladepasta. Gebruik hem als dip met soepstengels. Ideaal als tussendoortje voor de (grote) kids.
Daarnaast kan u deze hazelnootpasta in tal van recepten gebruiken. Denk hierbij aan poffertjes en pannenkoeken, muffins, taarten, cakes en chocomousse. Maar ook voor het maken van smoothies en milkshakes is deze hazelnootpasta met cacao zeer geschikt.
Bewaar de Amanprana choco-hazelnootpasta tussen de 17 en 24 °C. Zo blijft de kwaliteit optimaal behouden, is hij lopend smeerbaar en ideaal aan te brengen op een boterham.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen