ALOE FEROX GEL (100 ML) (MARTERA EXCLUSIVE HEALTH PRODUCTS)

. Aloe ferox groeit in het wild, in zijn natuurlijke habitat, vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmeststoffen
. biologisch gecertificeerd
. heeft een hydraterende en regenererende werking en kan diep in de huid doordringen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

ALOE FEROX GEL (100 ML)


Omschrijving
Al eeuwenlang worden de aloë’s gebruikt omwille van hun verzachtende, helende en regenererende eigenschappen. In het begin van de 21ste eeuw werden deze herontdekt in Europa. Van de meer dan 300 aloë soorten in Afrika is de wilde Aloe ferox één van de meest heilzame.

In tegenstelling tot de Aloe vera die meestal gecultiveerd wordt op plantages, groeit de Aloe ferox in het wild, in zijn natuurlijke habitat vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmeststoffen. Een omgeving die nu ook biologisch gecertificeerd is! De Aloe ferox bladeren bevatten waardevolle aminozuren, proteïnen, enzymen, vitaminen en talrijke mineralen en spoorelementen. Aloe ferox heeft bovendien een uitzonderlijk hoog gehalte aan calcium en aminozuren. 

Waarom kiezen voor Aloe Ferox Gel?

 • 99,6 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
 • 99 % ingrediënten van biologische landbouw.
 • Cosmetica: COS 1201.
 • Zonder suikertoevoeging.
 • Lactosevrij.

Aloe Ferox Gel hydrateert onze huid:

 • Aloe gel heeft een hydraterende werking daar de gel door planteigen substanties in staat is om werkelijk diep in de huid door te dringen.
 • De onderliggende laag van de huid wordt zodoende gevoed door de natuurlijke, vochtinbrengende substanties van de aloe gel.
 • De huid wordt zachter, elastischer en is beter beschermd tegen zon (om de huid te beschermen tegen de zon is extra zonnecrème nodig), wind en vrije radicalen.
 • Nieuw wondweefsel wordt ook sneller aangemaakt zodat wonden vlugger sluiten en sneller genezen.

Aloe Ferox Gel werkt regenererend:

 • De gel is geschikt voor elk huidtype en kan zowel voor het gezicht als het lichaam aangewend worden.
 • Het is een uitstekende vochtinbrengende huidverzorging en kan bijvoorbeeld onder de dag- of nachtcrème gebruikt worden.
 • Is tevens een eerste hulpmiddel bij uitstek voor de verzorging van kleine verwondingen, insectenbeten, lichte brandwonden.
 • Kan ook als herstellende en verzachtende gel gebruikt worden na het scheren (aftershave balsem) of epileren en is een ideale after sun gel na het zonnebaden.

Folder downloaden

Ingrediënten 
Aloe ferox (Aloe ferox Mill.) bladeren extract (99 %)*, carrageen, xanthaangom, natrium dehydroacetaat, kaliumsorbaat
*Van biologisch gecertificeerde wildgroei

Gebruik
Gebruik de gel onder de dagcrème, als lichaamsverzorging of na het zonnen. Ideaal als eerste hulpmiddel bij insectenbeten. 

Vermijd contact met de ogen en is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen