TENSOTON FORTE (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

TENSOTON FORTE
. draagt met olijfblad bij tot het behoud van een normale bloeddruk
. bevordert met hibiscus de eliminatie van water langs de nieren
. verlaagt met co-enzym Q10 de bloeddruk

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

TENSOTON FORTE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Een hoge bloeddruk veroorzaakt niet altijd klachten, maar verhoogt wel duidelijk de kans op hart- en vaatziekten. Daarom moet hoge bloeddruk zeker aangepakt worden. Naast het vermijden van stress, een zittend leven, overgewicht, slechte voeding, suiker (meer dan zout!), industriële vetten, … kan TENSOTON FORTE hulp bieden. Zoals de voorloper TENSOTON bevat dit vernieuwde voedingssupplement de werkzame en bloeddrukverlagende synergie van olijfblad en hibiscus, maar nu in combinatie met extra co-enzym Q10 (ubiquinone). Q10 aan 200 mg per dagdosis, een hoeveelheid die alleen al (!) in klinische studies bewezen, een hoge bloeddruk verlaagt, omdat Q10 op een natuurlijke manier de bloedvaten ontspant. Tensoton Forte wordt bovendien aangeboden in gemakkelijk inslikbare plantaardige capsules (v-caps).

. Olijfblad beschermt de vaatverwijdende stof stikstofmonoxide (NO), waardoor de bloedvaten meer ontspannen zijn + vermindert de werking van het bloeddrukverhogende hormoon angiotensine 2 + draagt bij tot een goede vochtbalans door een betere eliminatie van water.
. Hibiscuskelk draagt bij tot een goede vochtbalans door een betere eliminatie van water + vermindert de werking van het bloeddrukverhogende hormoon angiotensine 2.
. Co-enzym Q10 bevordert de productie van de vaatverwijdende stof stikstofmonoxide (NO) en beschermt ze tegen vrije radicalen, waardoor ze langer actief is + ondersteunt de hartfunctie.

Tensoton Forte is een werkzaam combinatiepreparaat voor een lagere bloeddruk bij hypertensie en kan tevens toegepast worden bij prehypertensie, atherosclerose, de preventie van hart- en vaatproblemen en doorbloedingsstoornisen.

TENSOTON FORTE van MannaVital draagt met olijfblad bij tot het behoud van een normale bloeddruk, bevordert met hibiscus de eliminatie van water door de nieren en verlaagt de bloeddruk met extra co-enzym Q10.

Actieve ingrediënten per 2 plantaardige capsules
Olijfblad (Olea europaea, gestandaardiseerd op 40 % oleuropeïne) 500 mg
Hibiscuskelk (Hibiscus sabdariffa, gestandaardiseerd op 20 % anthocyanen) 400 mg
Co-enzym Q10 (ubiquinone) 200 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
2 capsules per dag bij de maaltijden of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen