GEMBER PLATINUM BIO (90 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

GEMBER
. draagt bij tot een normale functie van maag en spijsvertering en het behoud van een normaal glucosegehalte
. voor soepele spieren en gewrichten, meer energie en een sterke weerstand
. ondersteunt een gezond hart- en bloedvaten en de luchtwegen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GEMBER PLATINUM BIO (90 V-CAPS)


Omschrijving
Gember PLATINUM (BIO) is een veelzijdig middel voor maag en darmen, spieren en gewrichten, glucosespiegel en energiepeil.
Er bestaan een aantal kruiden in de natuur die op heel veel lichaamsterreinen kunnen ingezet worden voor een betere gezondheid, zoals kurkuma, knoflook, spirulina, chlorella, zeeden OPC’s, ginkgo en groene thee. Tot dit rijtje behoort zonder twijfel ook gember, waarvan de wortelstok tal van nuttige toepassingen kent. GEMBER PLATINUM van MannaVital bevat biologisch, fijngemalen wortelstokpoeder, dat op verschillende manieren de gezondheid kan bevorderen. Bekend is de gunstige werking op maag en darmen, maar ook het behoud van een normale bloedsuikerspiegel (glucosegehalte), het bijdragen tot vlot bewegen (soepele spieren en gewrichten), het bevorderen van de bloedsomloop en het behoud van een gezond hart- en bloedvaten, van gezonde luchtwegen, de weerstand en het energiepeil zijn meer dan welkom.

Belangrijkste werkingen en toepassingen van GEMBER PLATINUM:

  • Maagversterkend en beschermt het maagslijmvlies: zwakke maagfunctie, gebrek aan maagzuur en maagenzymen, preventie van maagzweer en gastritis.
  • Braakstillend, bevordert de maagdarmperistaltiek: misselijkheid en braken (reisziekte, postoperatief, zwangerschap, door chemotherapie, door alcohol, …).
  • Bevordert spijsvertering en eetlust, krampstillend, beschermt darmslijmvlies: indigestie/dyspepsie (moeilijke spijsvertering), slechte eetlust, zwakke spijsvertering van eiwitten en vetten, zure oprispingen, maagdarmkrampen en -kolieken, winderigheid, opgezette buik, prikkelbare darm, leaky gut, …
  • Antiseptisch op de darm: diarree, voedselvergiftiging.
  • Ontstekingsremmend, pijnstillend, kraakbeen beschermend: gewrichtsklachten (artritis en artrose), spierpijnen.
  • Regelt bloedglucosegehalte: diabetes type 2, prediabetes (insulineresistentie).
  • Vaatverwijdend, bevordert bloedsomloop, ondersteunt de hartfunctie: slechte bloedcirculatie, migraine, hartzwakte, lage bloeddruk.
  • Vitaliserend, opwekkend: energiegebrek, herstel na ziekte.
  • Afrodisiërend, verbetert de vruchtbaarheid: gebrek aan libido, verminderde vruchtbaarheid.

GEMBER PLATINUM van MannaVital is van biologische kwaliteit, afkomstig van Zuid-Azië, GMO-vrij, niet bestraald en zeer zuiver (onder de limieten qua pesticiden, contaminanten, micro-organismen).

Actieve ingrediënten per V-capsule
BIO Gember (Zingiber officinale, fijngemalen wortelstokpoeder) 500 mg

Gebruik
Volwassenen en adolescenten: 2 à 3 capsules per dag.
Zwangere vrouwen: 1 à 2 capsules per dag.
Kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar: 1 capsule per dag.
Of zoals voorgeschreven door een gezondheidsprofessional.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen