FORTIVITS (30 V-CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. combinatie van de kracht van grote galanga en tyrosine met de voordelen van vitamine C
. bij fysieke en nerveuze vermoeidheid, algemeen verlies van energie

Aantal: 3

FORTIVITS (30 V-CAPS)

 
Omschrijving
Algemeen verlies van energie?
Fortivits is een voedingssupplement dat de kracht van grote galanga combineert met de voordelen van tyrosine en vitamine C. Lepivits biedt hiermee een supplement aan dat een gepatenteerd actief bestanddeel bevat dat tegemoetkomt aan een van de meest voorkomende behoeften van de samenleving, namelijk lichamelijke en mentale vermoeidheid!

Grote galanga (Alpinia galanga) is het onderwerp geweest van talloze onderzoeken en blijkt een impact te hebben op de tonus en alertheid. Er is zelfs aangetoond dat het gepatenteerde EnXtra™ extract het vermogen heeft om het hele lichaam te ondersteunen door in te werken op zowel fysieke als mentale vermoeidheid. Het is ook een prachtig natuurlijk alternatief voor koffie om het energieniveau en de alertheid te ondersteunen. Deze mentale oppepper wordt nog versterkt door de aanwezigheid van tyrosine, een essentiële precursor in de productie van catecholaminen. Ten slotte rondt vitamine C deze formule af om de perfecte synergie tegen vermoeidheid te creëren!

Voordelen van Fortivits:

 • Vitamine C, die vermoeidheid helpt verminderen.
 • Vitamine C is betrokken bij de normale werking van het zenuwstelsel en psychologische functies.
 • L-tyrosine in combinatie met vitamine C bevordert de aanmaak van dopamine en noradrenaline.
 • Galenische vorm 100 % natuurlijk & plantaardig (pullulan).

Voordelen van galanga extract- EnXtra™:

 • 100 % natuurlijk, exclusief waterig extract met neutrale smaak van Alpinia galanga, gebruikt als specerij in de Aziatische keuken;
 • Specifieke variëteit van Alpinia galanga;
 • DNA-verificatie van elke partij Alpinia galanga;
 • Snelle en langdurige mentale alertheid. Het heeft geen invloed op slaappatronen, hartslag of bloeddruk;
 • EnXtra® is onderzocht met gevalideerde psychometrische schalen;
 • EnXtra® is het enige nootropicum met een gepubliceerde moleculaire dockingstudie;
 • 3 klinische studies bij mensen, toxiciteits- en veiligheidsstudies.

Tyrosine en dopamine:
L-tyrosine is een voorwaardelijk essentieel aminozuur. Deze tyrosine kan door onze cellen worden aangemaakt uit fenylalanine. In veel situaties (chronische stress, intense lichamelijke inspanning, herhaalde intellectuele concentratie, enz.) kan dit aminozuur echter overmatig worden verbruikt, waardoor de vraag groter wordt dan de productiecapaciteit in het lichaam. Er wordt terecht een tekort aan dit aminozuur vastgesteld bij mensen die in stresssituaties verkeren, bij studenten die examens afleggen of in beroepen die meerdere uren per dag volgehouden aandacht vereisen. Volgens verschillende experimentele onderzoeken leidt het uitputten van tyrosine en fenylalanine bij gezonde proefpersonen tot apathie, tragere besluitvorming, een gedaalde stemming en veranderde beloningsverwachtingen en motivatie.

Vitamine C en noradrenaline:
Kortom, in onze hersenen wordt tyrosine met behulp van vitamine C omgezet in dopamine en dopamine in noradrenaline. Deze noradrenaline, geproduceerd in het "reptielenbrein" van de hersenen, verhoogt de waakzaamheid bij nieuwe of gevaarlijke situaties. Het is ook betrokken bij aandacht, concentratie en vechtlust.

Samenstelling
EnXtra™: gedroogd extract van grote galanga (Alpinia galanga - wortelstok), L-tyrosine, plantaardige capsulehuls: 100 % plantaardig pullulan; vitamine C (liposomale PureWay-C™); emulgatoren: lecithinen E322, vetzuren E570; citroenbioflavonoïden.

Voedingswaarde informatie (2 capsules)                
L-tyrosine 300 mg                                                     
Groot galangelextract - enXtra™ 300 mg                    
Vitamine C (PureWay-C®) 120 mg - 150 RI %*
* Aanbevolen dagelijkse vergoedingen (Richtlijn 2008/100 / EC tot wijziging -> decreet 08.01.1992)

Gebruik
2 capsules per dag, 's ochtends innemen op een lege maag.

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, en is geen geneesmiddel. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen