HIMASALA KEUKENZOUT FIJN STROOIBUS (200 G) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. unieke, lekkere smaak
. zuiver kristalzout
. niet geraffineerd of industrieel behandeld

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

HIMASALA KEUKENZOUT FIJN STROOIBUS (200 G)


Omschrijving
Purasana Himalaya Zout is afkomstig uit de oerzeeën die miljoenen jaren geleden voorkwamen in het Himalaya-gebergte van Pakistan, in een tijd dat milieuvervuiling nog niet bestond. Het Himalaya-zout kon daarom ontsnappen aan pollutie en andere schadelijke effecten van de natuur. Deze oerzeeën zijn intussen allang opgedroogd maar het zout werd op een natuurlijke manier geconserveerd. Dit unieke zout wordt nu op een natuurlijke wijze ontgonnen om zo de pure eigenschappen te behouden. Het zout is geheel puur en bevat mineralen en sporenelement.

Van oudsher wordt zout bij elke maaltijd gebruikt als smaakversterker en daarnaast biedt het tal van conserveringsmogelijkheden. Zout is namelijk essentieel voor het lichaam, u kunt niet zonder. Purasana Himasala keukenzout geeft uw gerechten een verfijnde smaaktoets en bestaat zowel uit fijne als grove korrel. U kunt Himalaya-zout naar smaak over koude en warme gerechten strooien.

Het Himalaya-zout is niet geraffineerd of industrieel behandeld. Het zout is puur natuur en vrij van antiklontermiddelen en vulstoffen.

Ingrediënten 
100 % Himalaya fijn keukenzout
Jodiumgehalte: 0,02 mg per 100 gram

Gebruik
Purasana Himasala keukenzout geeft uw gerechten een verfijnde smaaktoets en bestaat zowel uit fijne als grove korrel. Ue kunt Himalaya-zout strooibus naar smaak over koude en warme gerechten strooien.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen