GINGER JACK SHOT (60 ML) (GINGER JACK)

. dezelfde heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen als Ginger Jack, maar nu in shot-versie
. makkelijk mee te nemen en ideaal voor een snelle energieboost
. een 100 % biologische en gezonde gemberdrank

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€4,45
€4,29 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

GINGER JACK SHOT (60 ML)


Omschrijving
GINGER JACK SHOT heeft dezelfde heerlijke smaak en gezondheidsvoordelen van Ginger Jack maar nu in shot-versie. Ginger Jack Shot is gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor een snelle energieboost.

Ginger Jack is een 100 % biologische en gezonde gemberdrank die ambachtelijk wordt gemaakt in Antwerpen. Ginger Jack slaagde erin om 48 % koudgeperste gemberwortel in evenwicht te brengen met citrus en een kruidenboeket. Dat resulteerde in een unieke en uitgebalanceerde drank die heerlijk is als een shot en toch sterk genoeg om te worden gemengd naar de voorkeur van de consument. 

Een biologische gemberdrank die zowel als shot te drinken is alsook aangelengd kan worden. Heerlijk, 100 % natuurlijk, weinig suiker en vegan. Perfect voor ochtend shots, in uw thee of in andere combinaties.

Ingrediënten
Gember* (48%), rietsuiker*, citroen*, limoen*, water, kruiden*  (* = biologische afkomst)

Gebruik
Goed schudden.
Giet 3 tot 5 cl in een glas.
Voeg een ijsblokje toe.
Geniet van de voordelen van gember!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen