GEWOON DUIZENDBLAD - ACHILLEA MILLEFOLIUM (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. duizendblad draagt bij tot de gezonde spijsvertering
. draagt bij tot versnellen van het genezingsproces bij wonden, snijwonden en schaafwonden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

GEWOON DUIZENDBLAD - ACHILLEA MILLEFOLIUM (100 ML)

Omschrijving

De Achillea millefolium, in de volksmond het gewone duizendblad genoemd, is een prachtige zomerbloeier. Na de winter verschijnen eerst de grijs-groene bladeren die heerlijk kruidig geuren, in juli gevolgd door prachtige witte bloemschermen. Dit zijn vrij grote schermen op stevige lange stelen waar bijen en vlinders dol op zijn. Door de uitgebloeide bloemen direct te verwijderen stimuleert u nieuwe bloei zodat de plant door kan bloeien tot eind september. De bloemen worden ook veel gebruikt als snijbloem. 

Duizendblad staat bekend om haar vele gezondheidsvoordelen. Het eten van duizendblad kan op verschillende manieren bijdragen aan uw welzijn.

Duizendblad kan ook van nut zijn bij wondgenezing. Door de samentrekkende eigenschappen kan het bijdragen tot een sneller genezingsproces bij wonden, snijwonden en schaafwonden.

Een tinctuur is een alcoholische oplossing. Meestal wordt dan een oplossing bedoeld van waardevolle stoffen die gewonnen zijn uit planten, plantendelen, wortels van planten, bladeren, harsen, bloemen en zelfs het zaad. Daardoor krijgt u een vloeibaar extract met een hoog gehalte aan actieve bestanddelen. Deze tincturen worden vooral in de planten en kruidengeneeskunde gebruikt ter bevordering of behouden van de gezondheid. De duizendbladtinctuur is een pure en zuivere tinctuur op basis van het bovengrondse deel van duizendblad. 

Productie: hydro-alcoholisch extractie
Gebruikt plantendeel: bovengrondse deel van duizendblad

Ingrediënten van het extract
Hydro-alcoholisch extract van Achillea Millefolium*
(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt
gecontroleerd bio door Ecocert

Gebruik
Verdun 20 tot 25 druppels in een glas water van 20 cl, 3 maal per dag, gedurende 3 weken.

Opmerkingen
De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het zogen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen