FILL & SERVE MIND FRESH BLACK (1,3 L) + 1 MICRODISC WATERFILTER (BRITA)

. Brita waterfilterkaraf transformeert kraanwater tot zacht en heerlijk water

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

WATERFILTERKARAF FILL & SERVE MIND FRESH BLACK (1,3 L) + 1 MICRODISC WATERFILTER


Omschrijving
Drink fris en lekker gefilterd water met Brita! Ontdek onze Brita waterfilterkaraf.

Een Brita waterfilterkaraf met microdisksfilter reduceren kalk in kraanwater en verminderen geur- en smaakverstorende bestanddelen. Kraanwater wordt in een mum van tijd getransformeerd tot heerlijk, zacht en fris water. Dankzij de BRITA MicroDisc behoudt de BRITA waterfilterkaraf de natuurlijke mineralen en vermindert chloor en andere smaakverstorende stoffen* uit kraanwater, fijne deeltjes ≥ 30 µm en vermindert ook onzuiverheden zoals bepaalde pesticiden, herbiciden en hormonen* De BRITA waterfilterfles vermindert ook het gebruik van wegwerpplastic en laat u genieten van heerlijk gefilterd water! Waar wacht u nog op om over te schakelen op gefilterd water? (* indien aanwezig in leidingwater.)

Productinformatie

  • Voor de beste filterresultaten en hygiënische doeleinden herinnert de BRITA Memo u elke 4 weken aan het vervangen van uw MicroDisc.
  • Eenvoudig te reinigen en vaatwasmachinebestendig (behalve deksel).
  • Past in de deur van de koelkast (29 cm hoog, 9,9 cm doorsnede).
  • Gemaakt van ultramodern, BPA-vrij materiaal.
  • BRITA MicroDisc navulling voor waterfilters beschikbaar.
  • Filtercapaciteit: 150 l, 4 weken.

Filtratie in een notendop

  • De fijne zeef houdt grove deeltjes uit leidingen tegen.
  • Krachtige Ion Exchange Pearls reduceren kalkaanslag, ontharden het water, beschermen huishoudelijke apparaten en reduceren metalen zoals lood en koper.
  • MicroCarbon parels gemaakt van kokosnootschaal verminderen chloor en geurverstorende stoffen en leveren een pure en frisse smaak.

Gebruik
Brita Microdisc met zijn unieke filtertechnologie, klein van formaat, groots in prestaties. De waterfilterkan is gemakkelijk te vullen en hervullen met kraanwater. De slimme Brita memo herinnert u eraan de Brita MicroDisc elke maand te vervangen. De waterfilterkaraf is gemakkelijk schoon te houden en is vaatwasmachinebestendig.

Let op!!! Het deksel mag NIET in de vaatwas.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen