KALIUMCITRAAT (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

KALIUM
. ondersteunt de zenuwgeleiding en de werking van de spieren
. helpt bij het handhaven van een normale bloeddruk
. speelt een gunstige rol bij de uitscheiding van insuline en de afvoer van afvalstoffen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KALIUMCITRAAT (60 V-CAPS)


Omschrijving
Kalium speelt een grote rol bij de zenuwgeleiding en het handhaven van een normale bloeddruk. Kalium is ook noodzakelijk voor het samentrekken van de spieren en voor de energiehuishouding in de spieren.

Kalium komt in veel voedingsmiddelen voor waardoor een tekort door onvoldoende inname onwaarschijnlijk is. Een tekort kan echter ook ontstaan door aanhoudende diarree of braken en door het gebruik van middelen die de stoelgang bevorderen of vocht afdrijven.

Symptomen bij een tekort aan kalium (bijvoorbeeld bij levercirrose en gebruik van vochtafdrijvende middelen) zijn onder andere spierzwakte, verstoorde hartfunctie, depressie en verwardheid.

KALIUMCITRAAT van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Kaliumcitraat (kalium 217,20 mg) 600 mg - 10,86 % ADH

Gebruik
3 capsules per dag (651,60 mg kalium = 32,58 % ADH) of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen