CREATINE MONOHYDRAAT POEDER (100 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

CREATINE
. geeft sportprestaties een gezonde boost
. ondersteunt het uithoudings- en recuperatievermogen
. draagt bij tot de opbouw van spiermassa en een vlot spierherstel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CREATINE MONOHYDRAAT POEDER (100 G)


Omschrijving
Veel sporters gebruiken creatine om hun prestaties te verbeteren. Creatine is een tussenproduct dat op natuurlijke manier ontstaat in het lichaam tijdens de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. Het is een van de meest gebruikte prestatiebevorderende sportsupplementen dat wegens het lichaamseigen karakter NIET verboden wordt door de sportfederaties.

Door de inname van zuivere creatine is het mogelijk de creatinevoorraad in de spieren met maximaal 20 procent te verhogen.

CREATINE MONOHYDRAAT van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling
Creatine monohydraat 100 % zuiver poeder

Gebruik
1 maatschepje opgelost in water of koolhydratendrank (MAKE MY DAY van Deba Pharma) per dag na het ontbijt of zoals voorgeschreven.
Bijvoorbeeld: op trainings- en/of wedstrijddagen, 1 maatschepje 30 tot 60 minuten voor de inspanning.

Voorbeeldschema:
Bij explosieve sporten (tennis, squash, voetbal, waterpolo, tijdrijden, veldrijden, …) kan voorafgaand aan de wedstrijd het volgende schema worden gebruikt:
. 4 dagen voor de wedstrijd: 1 maatschepje
. 3 dagen voor de wedstrijd: 1 maatschepje
. 2 dagen voor de wedstrijd: 2 x 1 maatschepje
. 1 dag voor de wedstrijd: 3 x 1 maatschepje
. Dag van de wedstrijd: 3 x 1 maatschepje of 2 x 1,5 maatschepje

Tip: CREATINE MONOHYDRAAT en HMB van Deba Pharma zijn een ideale combinatie om uw spiermassa en spierkracht te verhogen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen