QIAN LIE SHU PIAN (60 TABLETTEN) (CHINA NATURE FORMULAS)

. moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl
. gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 4067/66

QIAN LIE SHU PIAN (60 TABLETTEN)


Omschrijving
QIAN LIE SHU PIAN van China Nature is een moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl.

Gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten
China Nature kiest voor het gebruik van volledige spectrum extracten omdat ze de gehele plant vertegenwoordigen zoals de natuur het heeft bedoeld in tegenstelling tot het afzonderen van één of meerdere bestanddelen. De plant behoudt daardoor zijn natuurlijke integriteit en balans met als resultaat dat alle natuurlijke metabolieten harmonieus samenwerken.

China Nature werkt samen met een van de grootste producenten van GMP in China en met Phoenix in het VK en CMC in Nederland, twee van de grootste distributeurs, elk met een opleidingscentrum.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen en vertegenwoordigen de krachtigste vorm op de markt met een concentratie van 5:1 of 7:1.

Ingrediënten per dagelijkse dosis van 6 tabletten 
Radix Rehmanniae - Di Huang 539 mg
Semen Coicis - Yi Yi Ren 539 mg
Rhizoma Dioscoreae - Shan Yao 269 mg
Fructus Corni - Shan Zhu Yu 269 mg
Polyporus - Zhu Ling 269 mg
Semen Persicae - Tao Ren 202 mg
Cortex Moutan - Mu Dan Pi 202 mg
Rhizoma Alismatis - Ze Xie 202 mg
Poria - Fu Ling 202 mg
Rhizoma Atractylodis macrocephalae - Bai Zhu 135 mg
Radix et rhizoma Glycyrrhizae - Gan Cao 135 mg
Ramulus Cinnamomi - Gui Zhi 101 mg
Cortex Cinnamomi - Rou Gui 101 mg
Bulbus Allii - Xie Bai 101 mg
Radix Morindae officinalis - Ba Ji Tian 100 mg
Vulmiddel: magnesiumstearaat 90 mg

Netto: 36 g
Oorsprong: China
Fabrikant: Tian Jiang

Gebruik
2 tabletten, 3 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten 7:1 zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen