GYNOSTEMMA (60 V-CAPS) (CHINA NATURE FORMULAS)

. moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl
. gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€27,00 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]
Artikelnummer: PL 441/68

GYNOSTEMMA (60 V-CAPS)


Omschrijving
GYNOSTEMMA* (jiaogulan) van China Nature is een moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl.

Gynostemma pentaphyllum, onsterfelijkheidskruid of eeuwiglevendkruid is een vaste plant met een heilzame werking. Deze heel bijzondere klimplant is nog niet zo lang bekend buiten Azië en komt veelal voor in Zuid-Oost China, Japan en een groot gedeelte van Thailand.

Gynostemma is in China zeer populair onder de naam jiaogulan, van oudsher een zeer belangrijke plant en wordt veel gebruikt in kruidenbereidingen (thee, poeder, capsules) die deel uitmaken van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). De heilzame werking van jiaogulan zit vooral in de bladeren. Het werd voor het eerst gebruikt tijdens de Ming-dynastie in China, vanaf 1368 voor Christus. Jiaogulan werd gebruikt om tekorten te bestrijden tijdens perioden van hongersnood.

In de Chinese provincie Guizhou waar veelvuldig jiaogulanthee wordt gedronken ligt het gemiddeld aantal 100 jarigen of ouder veel hoger dan elders.

Soms wordt de jiaogulan 'vijfbladige ginseng' genoemd, hoewel zij nauwelijks verwant is met de echte ginseng.

Moderne wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze plant ongelooflijke heilzame eigenschappen heeft voor de gezondheid van ons lichaam. Daarom wordt het steeds populairder in westerse landen.

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten
China Nature kiest voor het gebruik van volledige spectrum extracten omdat ze de gehele plant vertegenwoordigen zoals de natuur het heeft bedoeld in tegenstelling tot het afzonderen van één of meerdere bestanddelen. De plant behoudt daardoor zijn natuurlijke integriteit en balans met als resultaat dat alle natuurlijke metabolieten harmonieus samenwerken.

China Nature werkt samen met een van de grootste producenten van GMP in China en met Phoenix in het VK en CMC in Nederland, twee van de grootste distributeurs, elk met een opleidingscentrum.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen en vertegenwoordigen de krachtigste vorm op de markt met een concentratie van 5:1 of 7:1.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van herba Gynostemma pentaphyllum - Jiao Gu Lan 100 % 500 mg (overeenkomend met 3500 mg van de verse plant)
100 % vegetarisch
Geen additieven

Netto: 30 g
Oorsprong: China
Fabrikant: Tian Jiang

GYNOSTEMMA bevat extracten 7:1 van
Herba Gynostemma pentaphyllum - Jiao Gu Lan:
gebruikte deel: bovenste deel van het kruid
familie : Curcubitacea
afkomst : Yunnan
eigenschap: koud
smaak: bitter
actieve bestanddelen: gypenosiden

Gebruik
2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose) 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen