JIN YIN HUA - FLOS LONICERA (60 V-CAPS) (CHINA NATURE FORMULAS)

. moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl
. gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/124

JIN YIN HUA - FLOS LONICERA (60 V-CAPS)


Omschrijving
JIN YIN HUA - FLOS LONICERA van China Nature is een moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl.

Gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten
China Nature kiest voor het gebruik van volledige spectrum extracten omdat ze de gehele plant vertegenwoordigen zoals de natuur het heeft bedoeld in tegenstelling tot het afzonderen van één of meerdere bestanddelen. De plant behoudt daardoor zijn natuurlijke integriteit en balans met als resultaat dat alle natuurlijke metabolieten harmonieus samenwerken.

China Nature werkt samen met een van de grootste producenten van GMP in China en met Phoenix in het VK en CMC in Nederland, twee van de grootste distributeurs, elk met een opleidingscentrum.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen en vertegenwoordigen de krachtigste vorm op de markt met een concentratie van 5:1 of 7:1.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Flos Lonicera 100 %
Geen excipiënten

Netto: 30 g
Oorsprong: China
Fabrikant: Tian Jiang

FLOS LONICERA - JIN YIN HUA bevat extracten 7:1 van 
Flos Lonicera - Jin Yin Hua:
gebruikte deel: bloem
familie: Caprifoliacea
afkomst: Midden-Oost-China
eigenschap: koud
smaak: zoet, koud
actieve bestanddelen: chologene zuren

Flos Lonicera wordt in China reeds gebruikt sinds 2000 jaren onder de naam Jin Yin Hua en geeft bescherming tijdens de winter wanneer koude en wind de mens vatbaar maakt voor infecties. Het zijn uitsluitend de bloemen die de actieve bestanddelen bevatten o.a. verschillende vluchtige oliën. Botanische naam van de plant: Lonicera japonica Thunb.

Gebruik
2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 3 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten 7:1 zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen