SANAS Sports Nutrition

Min: €0 Max: €45

Opgericht in 1985

SANAS werd in 1985 opgericht en legt zich toe op de ontwikkeling en productie van sport- en voedingssupplementen. Kwaliteit afleveren is bij ons vanaf dag één, tot op de dag van vandaag, steeds onze drijfveer geweest.

Al onze producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en vele daarvan werden daarnaast ook nog eens samen met atleten of sportploegen ontwikkeld.

Uitgebreid aanbod

Ons uitgebreide assortiment voedings- en sportsupplementen bevat producten naar ieders smaak. Welke sport u ook beoefent en wat uw type sporter ook is, wij bieden u altijd het perfecte product. Wilt u uw energieniveau verhogen, uw uithoudingsvermogen verbeteren uw lichaamskracht maximaliseren, gewicht verliezen, of een gezonde levensstijl behouden? Wat uw doel ook is, de producten van SANAS zullen u helpen ze te bereiken.

 

Waarom is SANAS anders dan andere merken?

Kwaliteit

Sportvoeding is een fragiele combinatie van de juiste grondstoffen en de perfecte formule. Met SANAS opteren we om enkel bij erkende grondstofleveranciers aan te kopen. Onze eiwitten kopen we bijvoorbeeld enkel bij Europese leveranciers aan.

We kiezen bewust om geen soja-eiwitten te gebruiken. Soja is geen onbesproken grondstof en wordt enkel in Azië geproduceerd. Twee overduidelijke no-go’s voor SANAS. In de plaats kiezen we ervoor om kikkererwt-eiwitten te gebruiken. Kwalitatiever, maar ook uitdagender qua smaak. Gelukkig gaan we bij SANAS nooit een uitdaging uit de weg.

Producten zoals Magnekal en Aminobolan zijn echte unicums. Geen enkel ander merk slaagt erin om zoveel kwaliteit in één shot te bundelen en tegelijkertijd de formule kristalvrij te houden. Onze shots worden daarom verkocht in doorzichtige ampullen, een soort van garantie op kwaliteit. Er zijn enkele uitzonderingen zoals Nitro Fuel. Die zijn verpakt in witte ampullen omdat daar de ingrediënten gevoelig zijn aan zonlicht.

Prestatiegericht

Feedback die SANAS-producten zoals Isomix regelmatig krijgen: “Amai, die smaken wel erg zacht.”. Dat klopt! Uit ervaring weten we dat isotone dranken veel citroenzuur, kleurstoffen en smaakadditievenbevatten. Onnodige ingrediënten die een slechte invloed hebben op je maag en tanden.

Onze doelgroep zijn atleten die doorheen het jaar uitdagende doelen stelt. Ze beseffen dat sportvoeding cruciaal is om dat doel te behalen. Lange trainingsdagen en stevige trainingsweken zijn hen niet vreemd. Dan gebruikt u als atleet maar beter sportvoeding die uw maag niet onnodig belast. Elk hapje sportvoeding moet energie opleveren of spieren herstellen. Focus op prestaties. Exact wat SANAS doet.

Wist u dat onze Energy Gels een hogere pH hebben dan concurrenten? SANAS Energy Gels hebben een pH tussen 5,5 en 6, terwijl concurrenten tussen pH 4 en 5 zitten. 

De drie SANAS-pijlers hebben een duidelijke invloed op de prijs van alle SANAS-producten. We behoren zeker en vast tot een duurder segment, maar kwaliteit, duurzaamheid en prestatiegerichtheid hebben een kostprijs. Hebt u een gevoelige maag? Last van krampen? Frequent last van jouw onderrug, knieën of nek? Kies dan voor kwaliteit. U kan slechts één lichaam gebruiken om al uw doelen te verwezenlijken. Verzorg het goed!

Duurzaamheid

Sustainability, een woord dat (helemaal terecht) steeds vaker opduikt. SANAS heeft een groot assortiment aan producten en daardoor ook een groot assortiment aan verpakkingen.

Bij de rebranding begin 2022 werd bewust gekozen voor witte potten en flesjes. De wrappers rond die potten werden uit eenzelfde soort plastic ontworpen. Hierdoor is de volledige SANAS-verpakking opgebouwd uit mono-materialen. De enige manier om te garanderen dat onze potten voor 100 % kunnen gerecycleerd worden.

Onze Energy Gels ondergingen ook een grote evolutie. Het lipje bovenaan de gels kan niet meer losgescheurd worden. Dankzij een lusje blijft de gelverpakking één geheel en helpen we de natuur een handje.

Ten slotte is ons gamma helemaal geüpdatet. Alle producten werden onder de loep genomen en werden vegan wanneer mogelijk. Onze Energy Bar kreeg zelfs een vegan variant. Dit zorgt ervoor dat producten die niet toegankelijk waren voor atleten met een lactose-intolerantie nu wel toegankelijk zijn voor hen.

Anti Doping Statement

Wij bevestigen dat er tijdens de productie, verwerking of opslag in onze productiegebouwen op geen enkel moment anabole en androgene steroïdhormonen, andere dopingproducten of hun precursoren aanwezig zijn. Ons inkoopbeleid bij wereldwijd gerenommeerde leveranciers is erop gericht de risico's van het gebruik van besmette grondstoffen tot een minimum te beperken.

Daarom is er geen mogelijkheid dat deze stoffen andere producten in onze gebouwen besmetten en zijn alle door VITAPHAR geproduceerde eindproducten absoluut dopingvrij. Wij hebben, sinds 1985, een 100% bewezen staat van dienst: geen enkele atleet is ooit positief getest door het gebruiken van een SANAS product.

Wij beschikken over een toelating nr AER/OVL/002237 voor de productie, verwerking en distributie van voedingsmiddelen en dus ook voedingssupplementen, vanaf 01-01-2016 (AC39: productie van andere voedingsmiddelen), goedgekeurd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen in België.

Deze toelating geldt dat VITAPHAR werkt volgens een door het FAVV goedgekeurd autocontrolesysteem.

Om de veiligheid van levensmiddelen te garanderen, moet het autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de HACCP-beginselen (Hazard Analysis and Critical Control Points). In de primaire productie betreft de autocontrole de naleving van de hygiënevoorschriften en het bijhouden van de nodige registers.

Wat eten & drinken tijdens indoor fietsen?

Wat moet ik eten & drinken tijdens een marathon?

Hoe herstellen na het sporten?


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen