LEPIVITS LABORATOIRE

Min: €0 Max: €50

DE GESCHIEDENIS VAN LEPIVITS

Lepivits België is in de eerste plaats een familieavontuur dat meer dan 30 jaar geleden begon onder de merknaam "Healthcraft". Sinds het begin van onze geschiedenis is voeding in België een openbaring geworden in de gezondheidszorg.

WIE ZIJN WIJ?

Ons jong en dynamisch team bestaat uit een chemicus, een apotheker en een bioloog/nutritherapeut. Wij blijven op de hoogte van de laatste wetenschappelijke studies en werken samen met een multidisciplinair medisch team: artsen, voedingsspecialisten, diverse therapeuten zoals natuurgeneeskundigen en homeopaten.

Een gezonde voeding is een essentieel onderdeel van de integratieve benadering van de gezondheidszorg.Door onze wetenschappelijke kennis op het gebied van fytotherapie en nutritherapie samen te brengen, heeft ons laboratorium zich gespecialiseerd in het ontwerpen van natuurlijke nutraceutische producten.

ONZE EXPERTISE

Ons parafarmaceutisch laboratorium vervaardigt voedingssupplementen die beantwoorden aan de behoeften van iedereen: senioren, volwassenen, adolescenten en kinderen. Voor de samenstelling van zuivere voedingssupplementen gebruiken wij biologisch beschikbare micronutriënten die vrij zijn van schadelijke stoffen (synthetische conserveermiddelen, bestraling, titaniumdioxide, ijzeroxide, enz.) en die in hoge mate door het lichaam kunnen worden opgenomen, voor een werkelijk effect op de gezondheid. LEPIVITS voedingssupplementen voldoen aan de geldende kwaliteitsnormen en eisen: GMP & HACCP normen (ISO 13485, 22000); toegelaten voor commercialisering op de internationale markt en gecertificeerd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

DE PRODUCTIELIJN
Om ervoor te zorgen dat onze waarden en ethiek worden gerespecteerd, beperken wij het aantal tussenpersonen in de productieketen van onze producten.

Wij controleren onze lokale grondstoffen en voeren de specificaties van onze formuleringen uit. De productie vindt plaats in ons laboratorium en staat onder toezicht van ons wetenschappelijk team, zodat er geen chemische oplosmiddelen worden gebruikt.

Onze productielijn is uitgerust met een capsulevuller die compatibel is met het ontwerp van voedingssupplementen op basis van pullulan-capsules. Op die manier vermijden wij het gebruik van plantaardige HPMC-capsules.

Plantcaps® pullulan capsules bevatten geen chemische toevoegingen, zijn non-allergeen en bieden een betere barrière tegen zuurstof. De werkzame bestanddelen in de capsules zijn daardoor beter beschermd, zodat ze beter door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Zodra onze capsules zijn geproduceerd, worden ze verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen.

Onze productielijn is onderworpen aan de nationale en Europese regelgeving (Koninklijk Besluit van 3 maart 1992 & Kaderrichtlijn 2002/46/EG, enz.)


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen