FÜRNIS

Min: €0 Max: €15

Badtijdpret met de veelkleurige biologische flannels - made in EU! De veelkleurige dierenwatten in kinder- en volwassenmaten brengen zelfs de meest waterafstotende peuter in bad! Of het nu een pinguïn, een konijn, een octopus, een vos of een bij is, ze hebben allemaal één missie: kinderen het plezier geven zichzelf te baden en te wassen! De mogelijkheid om met de handen in de washandjes te glijden en zo de dieren tot leven te wekken met de uitklapbare mond, verandert badtijd in speeltijd en enthousiasmeert zo ouders en kinderen.

Het bedrijf FÜRNIS is gevestigd in Wenen en produceert zijn biologische flanellen sinds 2014 uitsluitend in Europa. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS (Global Organic Textile Standard) en bevatten dus geen schadelijke stoffen. De biologische dierenhandschoenen van Fürnis onderscheiden zich niet alleen door hun individuele design, duurzaamheid en gecertificeerd biologisch katoen, maar ook door hun geschiktheid voor dagelijks gebruik!


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen