CONCAP SPORT ENERGY

Min: €0 Max: €45

CONCAP staat al jaren voor betrouwbare en kwalitatieve sportvoeding. Dit compleet samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie zorgt ervoor dat iedereen vindt wat hij of zij zoekt. Jarenlang onderzoek en het continu bijsturen van het productieproces zorgen voor kwalitatieve en sterke producten voor extra kracht, energie en motivatie.  

Bij de samenstelling van deze producten worden enkel de meest kwalitatieve producten gebruikt. Het hoofdbestanddeel in de sportvoeding is maltodextrine, een hoogwaardig koolhydraat. Dit wordt aangevuld met tal van andere suikers, mineralen en vitaminen. Door de ideale combinatie van snelle en trage suikers, geeft Concap uw prestaties een boost. 

In de voedingssupplementen (capsules) wordt het gepatenteerde Malio-extract verwerkt waardoor het uithoudingsvermogen, de kracht en de recuperatie worden ondersteund. De combinatie van het Malio-extract met tal van andere kruiden, maken van Concap het voedingssupplement, dat echt werkt en resultaten oplevert.

De combinatie van bovengenoemde eigenschappen zorgt voor een complete, kwalitatieve sportvoeding die zowel voor, tijdens als na de sportprestatie kan worden ingenomen.


Pagina 1 van 3
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen