BIOSIL COLLAGEN

Min: €0 Max: €75

De ware schoonheid ontstaat van binnenuit!

Beenderen bestaan voor ongeveer 60 % uit calcium hydroxyapatiet en voor 30 % uit collageen. Collageen en calcium bepalen het niveau van de minerale botdensiteit (MBD), maar het is vooral het collageen dat de beenderen de nodige flexibiliteit of veerkracht verschaft om te weerstaan aan fysieke stress en op die manier fracturen voorkomt.

Op jonge leeftijd is er voldoende collageen in ons lichaam beschikbaar om een optimale collageenmatrix op te bouwen en onze huid, ons haar en onze nagels stevig, mooi, glanzend, flexibel en elastisch te houden. Jammer genoeg, hoe ouder men wordt, hoe minder collageen er beschikbaar is in ons lichaam.

Bij de vorming van nieuw botweefsel moet calcium zich stevig kunnen verankeren in de collageenmatrix. Calcium kan je gewoon innemen, collageen niet. Hiervoor moet u de cellen in uw lichaam die op een natuurlijke wijze collageen aanmaken, stimuleren. Voor beenderen zijn dat de osteoblasten, voor de huid fibroblasten. Dit is exact wat BIOSIL® doet: de osteoblasten en de fibroblasten activeren en reactiveren tot de vorming van een matrix rijk aan lichaamseigen collageen (huid, haar, nagels, beenderen).

Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van huid, haar en nagels te verbeteren. Men zocht naar oplossingen die de tijdelijke effecten van topische producten (crèmes, lotions, …) overstegen. De van voeding afgeleide nutraceutica waren een eerste poging om dergelijke ’schoonheid van binnenuit’ te bekomen. Dergelijke producten bevatten bestanddelen van normale voeding in geconcentreerde vorm (capsules, tabletten, …). De echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA®, Advanced Collagen Generator door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

Klinische studies bewezen het BioSil® effect (1-4): BioSil ch-OSA®, Advanced Collagen GeneratorTM

  • vermindert lijntjes en rimpels met 30 %;
  • verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft meer glans met 89 %;
  • maakt het haar resistenter, sterker, elastischer, minder breekbaar (13,1 %) en dikker (+ 12,8 %);
  • verhoogt de stevigheid van de nagels en maakt ze minder breekbaar - de ’onbreekbare schoonheid’;
  • draagt bij tot sterke beenderen en soepele gewrichten.

Bovendien tonen deze studies aan dat BioSil® een veilig product is.

(1) Wickett et al., presentation at Fifth International Congress of Hair Research, Vancouver, June 13-16,2007.
(2) Wickett et al. (2007), Arch Der Res, 229: 499-505.
(3) Barel et al. (2005), Journal of American Academy of Dermatology, Suppl. March, 52 (3), P208.
(4) Barel et al. (2005), Archives of Dermatological Research, 297: 147-153.


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen