ADEPHAR IONISCHE HAARBORSTEL LARGE (1 STUK) (ADEPHAR EXPERT SKIN CARE)

. ontwart en verzorgt het haar
. geeft volume en glans
. vermindert statische elektriciteit en voorkomt uitdroging

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

ADEPHAR IONISCHE HAARBORSTEL LARGE (1 STUK)


Omschrijving
Als verdeler van o.a. BioSil, een zeer doeltreffend, kwalitatief voedingssupplement voor huid, haren & nagels, kregen we vaak de vraag naar een kwalitatieve professionele haarborstel, die zowel de haren verzorgt als ontwart.

We zijn meteen op zoek gegaan en hebben uiteindelijk, bij een Belgisch bedrijf, een eigen Adephar borstel laten ontwikkelen die 100 % voldoet aan onze wensen en hoge kwaliteitseisen.
 
KENMERKEN 'ADEPHAR IONIC HAIRBRUSH'

  • Vermindert statische elektriciteit en voorkomt uitdroging.
  • Ontwart en verzorgt de haren.
  • Geeft volume en glans.
  • Zacht voor de hoofdhuid.
  • Ergonomisch en licht design.

TOERMALIJN IONEN TECHNOLOGIE
Het gebruikte materiaal is Toermalijn. Dit is een edelsteen die een ionenmantel rond de borstel creëert waardoor de elektrostatische lading op de haren geneutraliseerd wordt. De cuticula van elk haar wordt gesloten wat uitdroging van het haar vermijdt.
Het resultaat is gezond, glanzend haar en een makkelijkere styling.
 
100 % ZUIVER EVERZWIJNHAAR
Everzwijnhaar is een natuurlijk product dat al jaren gebruikt wordt in hoogkwalitatieve professionele haarborstels. Het 100 % puur everzwijnhaar dat wij gebruiken in onze borstels, gaat de haren gladstrijken en geeft glans en volume.
 
ANTISTATISCH & GEÏONISEERD NYLON
De gebruikte nylonharen zijn ook geïoniseerd waardoor de statische lading geneutraliseerd wordt en de haren tegen uitdroging beschermd worden. De nylonharen ontwarren en verzorgen de haren en stimuleren in alle zachtheid de hoofdhuid.
 
ERGONOMISCH & LICHTGEWICHT DESIGN
Deze borstels zijn zeer licht en liggen goed in de hand. Daarom zijn deze ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens het brushen & stylen. Dankzij de ionentechnologie drogen de haren ook niet uit bij veelvuldig drogen (contact met warmtebronnen).

Nu is er ook het POCKET model, ideaal voor de schooltas, handtas en voor onderweg!

ADEPHAR BROSSE À CHEVEUX IONIQUE POCKET

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen