WIOTECH ANTI-AGING

Min: €0 Max: €60

WIOTECH® COSMECEUTICALS, onmisbaar in uw dagelijkse anti-aging routine!

WIOTECH® is samengesteld na jarenlang onderzoek in samenwerking met de universiteit van Granada. Eén van de hoofdingrediënten is Epidermal Growth Factor (EGF), dat ooit de Nobelprijs voor geneeskunde heeft gewonnen voor zijn huidregeneratiecapaciteit. De molecule EGF in Wiotech wordt verkregen door een biotechnologische techniek en is op een unieke wijze gestabiliseerd in een olie van druivenpitten. Deze stabilisatietechniek is trouwens gepatenteerd en heeft in februari 2018 nog een Award gewonnen voor Innovatieve Gezondheidszorg. De formules bevatten geen parabenen en geen parfums (want deze producten kunnen de huid nog meer uitdrogen en irriteren). Naast EGF bevatten ze ook nog een hoge concentratie hyaluronzuur en antioxidanten zoals vitamine E en Vitis vinifera seed oil (druivenpitolie).

De baanbrekende en doeltreffende anti-aging ingrediënten in WIOTECH cosmeticeuticals 
Opnieuw een stralende, jeugdige huid zonder plastische chirurgie!

Epidermal growth factor (EGF)
Dit is een proteïne bestaande uit 53 aminozuren, van nature aanwezig in ons lichaam (o.a. in de huid, speeksel, bloedplasma) maar waarvan het gehalte daalt met de jaren. 
EGF is dé ontdekking (winnaar Nobelprijs Geneeskunde) in anti-aging behandelingen (rimpels, ouderdomsvlekken, huidverslapping,…) alsook voor huidherstel (littekens, wondheling, huidstriemen).

Epidermal Growth Factor bindt op de EGF-receptor die aanwezig is in de dermis en de epidermis. Hierdoor wordt het enzyme tyrosinekinase geactiveerd waardoor een cascade van biochemische reacties in gang treedt. Dit zorgt voor 3 belangrijke effecten op de huid:

 1. Keratinocyten proliferatie in de epidermis veroorzaakt een versnelde vernieuwing van de opperhuidcellen.
 2. Stimulatie van de fibroblasten in de dermis (activatie van de huidcellen) met een verhoogde productie van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluronzuur.
 3. Angiogenese: voor een verbeterde doorbloeding van de huid en een meer stralende teint.

Hyaluronzuur 
Dit is een polysaccharide van nature aanwezig in de huid, die grote hoeveelheden water kan binden en zo zorgt voor de hydratatie en de elasticiteit van de huid. Behandeling met hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid weer voller, strakker en stralender wordt en rimpels minder zichtbaar zijn.

Anti-oxidanten
Deze beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De belangrijkste antioxidanten in de Wiotech producten zijn:

 • Cocos nucifera oil: werkt daarnaast ook emolliërend.
 • Vitis vinifera seed oil: afkomstig van druivenpitten en met een positief effect op huidherstel en de pigmentatie.
 • Tocoferol (vitamine E).

Innovatieve peptiden
Eyeseryl®: ontzwellend - drainerend (Wiotech® Anti-Aging Eye contour)
Argireline®: liftend (Wiotech® Anti-Aging Eye contour & Lifting Serum)

WIOTECH® ANTI-AGING COSMECEUTICALS met 100 % tevreden gebruikers en wetenschappelijk bewezen resultaten:

 • Vermindering rimpels 100 %
 • Gladdere, stralende huid 100 %
 • Verdwijnen van expressielijntjes 85 %
 • Minder diepe en lange rimpels 85 %
 • Strakkere en stevigere huid 90 %
 • Algemene verjonging 95 %

Uw dagelijkse anti-aging routine
’s Morgens en ’s avonds, op een gereinigde huid.

 • Oogcontouren: Wiotech® Anti-Aging Eye Contour.
 • Lokaal: kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en rimpels mondcontour behandelen met Wiotech® Anti-Aging E-Mix Roll On (anti-rimpel booster). 
 • Gelaat, hals, decolleté: boven de Wiotech® Anti-Aging E-Mix Roll On, de Wiotech® Anti-Aging Intensive Anti-Wrinkle Cream aanbrengen.
 • Zeker ook aanbevolen bij gevoelige en (zeer) droge huid.

Alle WIOTECH® producten mogen zowel overdag als 's nachts gebruikt worden en in combinatie met elkaar.

Door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen, volstaat een kleine hoeveelheid voor een optimaal resultaat! 

Geschikt voor zowel vrouwen als mannen. 

Voedingssupplement: zowel ’s morgens als ’s avonds 1 capsule BioSil met water innemen (of 5 druppels in 1/2 glas water oplossen).


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen