SORIA NATURAL - SORIA BEL

Min: €0 Max: €30

Het bedrijf bezit meer dan 750 hectaren biologische plantages in het hooggebergte van de provincie Soria, in Spanje.

Met Soria Natural heeft Soria Bel een zeer sterk merk in handen. Het gebied ligt op 1200 m hoogte, is pollutievrij en één van de minst bevolkte regio’s van West-Europa (9 inwoners per km²). De omgeving telt 5000 km² dennenbossen en is omringd door bergketens die het gebied beschermen tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Het ecosysteem draagt bij aan een betere kwaliteit van de grondstoffen. Het harde bergklimaat en de korte levenscyclus van de plant zorgen immers voor een grotere concentratie aan actieve stoffen.

Deze planten worden door het bedrijf zelf verwerkt met behulp van de nieuwste technologieën.

  • Turbo dynamische extractie (extractie door middel van beweging, druk en verschillende extractievloeistoffen).
  • De extracten worden gedroogd door lyofilisatie (vriesdrogen aan hoge druk en lage temperatuur).
  • Door het gepatenteerde systeem worden de enzymen bewaard en de essentiële oliën gerecupereerd.
  • Er wordt gebruik gemaakt van cyclodextrines om de opneembaarheid te verhogen.
  • De ingrediënten worden gemicroencapsuleerd voor een verlengde vrijgave.

Alle producten worden geanalyseerd en gestandaardiseerd zodat de klant steeds weet wat hij dagelijks voor zijn gezondheid inneemt. Ieder lot wordt gecontroleerd op organische en anorganische pesticiden (o.a. PCB’s), bacteriële contaminatie, zware metalen en radioactiviteit. Soria Bel staat garant voor kwaliteit en werkzaamheid.

Soria Natural beschikt over een certificatie als teler en producent van biologische producten toegekend door de Raad voor Ecologische landbouw van Castilla en León conform de Europese wetgeving voor biologische landbouw.

Onderzoekprogramma’s

Soria Natural maakt samen met diverse ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra (bv. het Centrum voor Kankeronderzoek (CIC) van Salamanca) deel uit van Europese onderzoeksprogramma’s om nieuwe producten te ontwikkelen, die goede resultaten geven en kunnen ingezet worden bij de meest voorkomende moderne degeneratieziekten.


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen