GRÜNWALDER Nr. 1

Min: €0 Max: €25

De natuur weet raad!

Sommigen omschrijven het stoelgangmoment als de "ontlasting" - lees: ontdoen van last. Deze omschrijving is alleszeggend. We voelen ons zeer oncomfortabel bij een onregelmatige stoelgang en de opluchting is dan ook groot na het stoelgangmoment.

Spanningen, te weinig beweging, een onregelmatig voedingspatroon of een wijziging in het voedingspatroon, onvoldoende drinken, ... Er zijn tal van oorzaken die een onregelmatige stoelgang kunnen veroorzaken.

Belangrijk: stoelgangproblemen kunnen ook een medische oorzaak hebben, praat hierover met uw arts.

Een lichaam in balans is daarom zeer belangrijk om de regelmaat te herwinnen. Gelukkig weet de natuur raad, door middel van enkele eenvoudige tips zoals natuurlijke vezelrijke voeding eten, voldoende water drinken, meer bewegen en hulpmiddelen gebruiken als een natuurlijke kruidenmix.


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen