CURCUMA BEWEGINGSMIX met MSM & GLUCOSAMINE POEDER (1 KG) (ANIMAVITAL HORSES)

CURCUMA BEWEGINGSMIX
. zorgt voor gezonde gewrichten, spieren en pezen
. helpt vrij en vlot te bewegen met soepele spieren en gewrichten

. ondersteunt de recuperatie na inspanningen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CURCUMA BEWEGINGSMIX MET MSM & GLUCOSAMINE POEDER MOBILITY (1 KG)


Omschrijving
Curcuma is een topkuid om, zonder maag- of darmlast te veroorzaken, allerhande ontstekingen (bijvoorbeeld artritis en bij hernia) te bedwingen, slijtage tegen te gaan en spieren, kraakbeen en gewrichten soepel te houden.

M.S.M. is een organische zwavel die aanwezig is in veel rauw voedsel maar bij de voedselbereiding gemakkelijk verloren gaat. Tekorten gaan gepaard met stressverschijnselen, vermoeidheid en een verminderde weerstand. M.S.M. wordt niet opgeslagen in het lichaam waardoor overdosering weinig waarschijnlijk is. Een eventuele overmaat aan M.S.M. verlaat het lichaam via de huid als een reukloze substantie die bekend staat om zijn insectenwerende werking.

Glucosaminesulfaat is een aminomonosacharide die van nature voorkomt in het lichaam en waar het opgenomen wordt in het gewrichtskraakbeen. De belangrijkste functie van deze stof is de stimulatie van de biosynthese van de proteoglycanen (mucopolysachariden) zoals chondroïtinesulfaat, waar het ook deel van uitmaakt.

CURCUMA BEWEGINGSMIX met MSM & GLUCOSAMINE POEDER van AnimaVital, voor soepele spieren en gewrichten, ondersteunt kraakbeen, pezen en ligamenten.

Door een optimale combinatie van de verzachtende curcumawortel met de bouwstoffen voor kraakbeen en bindweefsels, MSM (methylsulfonylmethaan) en glucosamine, kan CURCUMA BEWEGINGSMIX bij het paard bijdragen tot:

. vrij en vlot bewegen

. het behoud van gezonde gewrichten, spieren, ligamenten en pezen

. de recuperatie na wedstrijden en trainingen

Voor een ideale werking en maximale werking van het geconcentreerde curcumaextract, is in dit aanvullend diervoeder gebruik gemaakt van een bijzonder peperextract.

Samenstelling van het poeder
Methylsulfonylmethaan 51,9 %
Glucosaminesulfaat.2 KCl 46,9 %
Curcuma (Curcuma longa, gestandaardiseerd op 95 % curcuminoïden, mag in 1 kg CURCUMA BEWEGINGSMIX worden gelijkgesteld aan het equivalent van 434 g curcuma)
Zwarte peperextract (Piper nigrum, gestandaardiseerd op 95 % piperine)

Gebruik
Dagelijks één maatschep met 20 g CURCUMA BEWEGINGSMIX door het voer mengen of goed door het drinkwater roeren.
In de eerste weken of bij belastende omstandigheden mogen 2 maatscheppen per dag gegeven worden.
Voor pony’s: halve dosis.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen