SKINNYLOVE

Min: €0 Max: €5

Wat is SkinnyLove?

SKINNYLOVE is een 100 % natuurlijke kruidenmengeling van prebiotische vezels, fruit en kruiden en bevat geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen of andere toevoegingen. SkinnyLove ondersteunt de inwendige reiniging dankzij rozemarijn en ondersteunt het afslanken dankzij matcha groene thee en vijgcactus. Daarnaast voelt u langer een voldaan gevoel dankzij vezels, waardoor het makkelijker is om op gewicht te blijven. SkinnyLove bevat geen laxeermiddelen of sennabladeren; SkinnyLove herstelt ook uw darmflora.

SkinnyLove maakt zich sterk dat u geen last zult ondervinden van dat vervelende jojo-effect. Uw smaakprofiel is blijvend veranderd, waardoor u het niet moeilijk zult vinden om van te zoet eten af te blijven.

U zult zich ook fitter voelen en zin hebben om te bewegen, allemaal effecten die op lange termijn doorwerken. We adviseren onze SkinnyLovers sowieso om een aantal kuren per jaar te doen en zo al het beste van de natuur te blijven ervaren.

SkinnyLove en alle vormen van contraceptiva kunnen perfect samengaan. Er worden ook erg goede resultaten opgemerkt bij diabetespatiënten, zowel type 1 als 2.

Hoe smaakt SkinnyLove?

In de ochtend fris, zoals groene thee, met een kleine spicy touch en wat pompelmoes. De namiddagmix is wat scherper dankzij de mix van peper, kurkuma en mandarijn. Mocht die namiddagmix u een branderig gevoel geven in de keel, bouw dan stilletjes aan op tot u de smaak gewend bent.

In het algemeen kunt u stellen dat SkinnyLove fris, fruitig en kruidig smaakt. Heel anders dan de meeste dieetdrankjes die de zoetigheid van vanille en chocolade nabootsen.

Begin zachtjes aan met een halve lepel per shaker als u de smaak sterk vindt en bouw dan geleidelijk aan op. Natuurlijk mag u uw SkinnyLove pimpen: giet er wat pompelmoessap bij, stop er verse muntblaadjes in of pers er wat vers citroensap bij.


Geen producten gevonden...

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen