SALUS HAUS

Min: €0 Max: €5

Elixirs van SALUS Haus

Vloeibare supplementen: puur en goed opneembaar.

Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode (tenzij anders vermeld). Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren.

Een vloeibaar voedingssupplement heeft een aantal voordelen: het wordt snel door het lichaam opgenomen, het kan vermengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap (handig voor kinderen of ouderen) en is ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pilllen. Aan de Salus Elixirs zijn een uitgebreid scala aan gezondheidsondersteunde plantenextracten toegevoegd en worden de ingrediënten opgelost in een fruitige mix van vruchten. Hierdoor zijn de Salus elixirs ook prima van smaak.


Geen producten gevonden...

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen