PURE MUSHROOMS

Min: €0 Max: €20

Paddenstoelen voor lichaam en geest

Al meer dan 5000 jaar worden paddenstoelen ingezet in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hun geheim? Paddenstoelen bevatten nutritionele en unieke eigenschappen voor lichaam en geest. Met onze voedingssupplementen brengen wij moderne technologie samen met eeuwenoude kennis. Alle supplementen zijn puur, vegan en op basis van adaptogenen paddenstoelen met als doel innerlijke balans.

Paddenstoelen rechtstreeks uit oorspronkelijke bron

De kracht van onze supplementen zijn de paddenstoelen. Puur, onbewerkt, vegan en rechtstreeks uit de oorspronkelijke bron. De bron waar wijsheid over paddenstoelen is geboren: de ongerepte, eeuwenoude bossen van China. Midden in deze bossen staan traditionele paddenstoelboerderijen waar de kunst van het kweken generaties lang is geperfectioneerd en doorgegeven. Een volledig gebalanceerd recept nu in één capsule.

De kracht van paddenstoelen met Acerola

Ter ondersteuning van de paddenstoelsupplementen gebruiken wij Acerola. Elke capsule bevat naast uw dagelijkse dosis paddenstoel 20 mg biologische Acerola. Acerola is een tropische vrucht die van nature voorkomt in Centraal- en Zuid-Amerika. Het zit boordevol met gezonde stoffen en vitaminen. Vooral het hoge gehalte aan vitamine C maakt deze bes bijzonder. Acerola bevat 33 keer (!) meer vitamine C dan een sinaasappel. Vitamine C heeft een onschatbare waarde voor het functioneren van uw lichaam.
Het draagt bij aan allerlei processen die ervoor zorgen dat we ons jong en vitaal voelen. Daarbij ondersteunt het de paddenstoel op allerlei vlakken en helpt daarmee bij een natuurlijke balans.

Pure Mushrooms natuurlijk in balans

  • Biologisch en vegan gecertificeerd.
  • 1 capsule bevat minimaal 30 % polysachariden.
  • Paddenstoelen verrijkt met vitamine C (Acerola).
  • Op basis van paddenstoelextracten.
  • Hoge biobeschikbaarheid door de langzame groei van het vruchtlichaam.
  • Vrij van pesticiden, herbiciden, contaminanten (zoals zware metalen), allergenen, vulmiddelen, gluten, zuivel en soja.


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen