LIVING NUTRITION

Min: €0 Max: €5

Over Living Nutrition
LIVING NUTRITION is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden. Hij gebruikt deze oude wijsheid om dit unieke kefir-kombucha fermentatieproces te creëren.

  • Natuurlijk en puur
  • Geen GMO-ingrediënten
  • Duurzame, traditionele methoden
  • Biologisch gecertificeerd

Het fermentatieproces
De ingrediënten worden gefermenteerd met een kefir-kombucha fermentatie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van 35 unieke stammen micro-organismen. Zodra de fermentatie is voltooid, worden de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben veiliggesteld met behulp van een delicaat vriesdroogproces.

Er worden nooit warmte, druk, onnatuurlijke processen of onnatuurlijke ingrediënten zoals vulstoffen, conserveringsmiddelen, bindmiddelen of additieven gebruikt. Al deze producten zijn gluten- en lactosevrij en geschikt voor diabetici, veganisten, coeliakiepatiënten en vegetariërs.


Geen producten gevonden...

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen