GRANIONS LABORATOIRE

Min: €0 Max: €25

Wie zijn wij?

Laboratoire des GRANIONS behoort tot de Franse groep EA pharma, die is ontstaan uit de fusie van Equilibre Attitude, Laboratoire des GRANIONS en Laboratoire Merle, specialist in de productie en distributie van geneesmiddelen, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica.
De expertise van GRANIONS toont zich in 3 verschillende assortimenten:

  • Het gamma GRANIONS Oligothérapie

    Sinds de oprichting in 1948 is het Laboratorium GRANIONS een belangrijke speler in de oligotherapie.
 Het ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt farmaceutische specialiteiten die bestaan uit sporenelementen. Het onderscheidt zich door een bijzondere aanpak: het biedt spoorelementen in drinkbare oplossing, in hun unitaire vorm, d.w.z. één spoorelement per ampul.
  • Het gamma GRANIONS Les Essentiels

    In 2012 heeft het Laboratorium GRANIONS zijn knowhow uitgebreid tot innoverende actieve bestanddelen, die erkend zijn voor hun voordelen, in overeenstemming met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, om een doelgerichte en gepersonaliseerde doeltreffendheid te bieden voor elk organisme.
  • Het gamma GRANIONS Santé

    Een compleet assortiment voedingssupplementen om aan de belangrijkste problemen van het dagelijks leven tegemoet te komen. Deze supplementen zijn associaties van specifieke voedingsstoffen (planten, sporenelementen, vitaminen, vetzuren...) die gekozen zijn vanwege hun synergetische werking en die streng geselecteerd zijn om een hoge kwaliteit te garanderen.

Onze filosofie: eenvoud, veiligheid, effectiviteit

Laboratoire des GRANIONS, een farmaceutisch laboratorium, produceert specialiteiten die zijn ontworpen om effectief te zijn gebaseerd op innovatie, uitmuntendheid, kwaliteit, transparantie en service aan artsen, apothekers, consumenten en patiënten.

Het Laboratoire des GRANIONS heeft zich in de loop der jaren gevestigd als expert in de oligotherapie, met bijzondere aandacht voor de doseringen, de interacties en de wijze van absorptie van de sporenelementen. De aangeboden sporenelementen zijn erkende farmaceutische specialiteiten en de meeste daarvan hebben een door de ANSM afgegeven vergunning voor het in de handel brengen (AMM), waarin de doeltreffendheid en de veiligheid van het gebruik ervan worden bevestigd.

De productie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de Good Manufacturing Practices (GMP), waardoor de productie volgens strenge kwaliteitscriteria wordt gegarandeerd en de traceerbaarheid van onze producten wordt gewaarborgd.


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen