FOODSPOREN MUSHROOMS

Min: €0 Max: €40

Elke dag een beetje gezonder

Het merk FOODSPOREN is opgericht door de natuurgeneeskundige Mart Stoffele. Zijn fascinatie voor paddenstoelen begon toen hij zelf de voordelen van paddenstoelen ervaarde. Dit wilde hij met de buitenwereld delen om zo een directe bijdragen te leveren aan een gezond(er) leven met paddenstoeltincturen. 

Om zijn doel te bewerkstelligen zijn alle tincturen van Foodsporen puur, voor een betaalbare consumentenprijs, duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit. Dankzij een specialistisch, drievoudig extractiemethode haalt hij het maximale uit elke paddenstoel. Een unieke combinatie van de moderne technologie en de traditionele geneeswijze van onze voorouders.


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen