COLLAVITA BEAUTY HEALTH & SPORT

Min: €0 Max: €65

Collavita is een topmerk dat producten op basis van collageen produceert van de hoogste kwaliteit.

Wij creëren een gamma producten voor een brede waaier van consumenten: complexen voor verjonging en een gezonde huid, ondersteuning van het bewegingsapparaat en herstel van het bindweefsel, alsook een gamma voor sporters.

Een bijzonder kenmerk van onze aanpak is het gebruik van verschillende, uniek samengestelde collageenpeptiden met de juiste focus en functionaliteit voor elke toepassing (huid, gewrichten, botten, kraakbeen, spierbalans).

Alle Collavita-producten worden in hoge mate door het lichaam opgenomen. Dit is door wetenschappelijke studies bevestigd.

Het Collavita-team creëert producten die zich van de concurrentie onderscheiden dankzij de hoge kwaliteit van de grondstoffen en de productie, de verpakking en het design. Wij besteden aandacht aan elk detail.

Dr. ir. Jorg Schelfhout

Een van de hoofdrollen in het wetenschappelijk team van CollaVita is weggelegd voor Dr. Jorg Schelfhout, die gedoctoreerd heeft aan de Ugent – Groep Polymeren en Biomaterialen (PBM). Deze groep heeft een jarenlange ervaring op het gebied van collageen, gelatine en andere biopolymeren, in nauwe samenwerking met belangrijke spelers op de collageenmarkt. Dr. Jorg Schelfhout heeft aanzienlijke ervaring op vlak van collageen – 9 jaar academisch onderzoek, hij is auteur van verschillende wetenschappelijke artikelen en co-auteur van boeken. Hij is gastspreker op verschillende internationale conferenties.

COMING SOON ...


Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen