BIODENT TOOTH VARNISH

Min: €0 Max: €5

BIODENT BV is opgericht in 1993. Onze BV is voortgekomen uit de maatschap Explore die bestond uit MJM Schaeken en JS van der Hoeven. De maatschap Explore bracht begin jaren ’90 een tandvernis met een hoog percentage chloorhexidine op de markt. Biodent BV maakt nog steeds chloorhexidine vernissen en brengt die op de markt als gezondheidsproduct voor mondverzorging.

Hars van planten is herontdekt als middel voor wondverzorging. Eigenschappen van plantenhars zijn een werking tegen bacteriën, schimmels en virussen, en een conserverende werking, het vervalt niet in tijd. Vanwege deze eigenschappen worden plantenharsen over de hele wereld al duizenden jaren gebruikt bij wondgenezing zonder noemenswaardige negatieve consequenties.

Wij hebben nu ook plantenhars als medisch middel herontdekt. Sandarac is de hars van een boompje dat groeit in Noord Africa, wordt voornamelijk in Marokko geproduceerd en heeft een antibacteriële werking. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat sandarac een preventieve werking heeft tegen cariës en gingivitis.


Geen producten gevonden...

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen