Alcoholvrije cocktails, niet hip? Try it out!

Treat yourself met deze verfrissende en dorstlessende alcoholvrije cocktail. Superlekker en gezond!!!

Wat heb je nodig voor vier spetterende drankjes?
. 1 Jonagold-appel
. 2 Granny Smith-appelen
. 1 venkel
. Handjevol spinazie
. Handjevol basilicum
. 6 gram gember
. Sapcentrifuge

Hoe maak je het?
Zorg dat de appelen ongeveer even groot zijn. Dat is belangrijk omdat de smaak anders iets te zuur of te zoet wordt. De spinazie gebruiken we vooral voor de kleur.
Verwijder de boven- en onderkant (wortels, stengels en lof) van de venkel; snij de venkel samen met de appelen in stukken.
Doe alles in een sapcentrifuge maar let op dat je de gember, spinazie en basilicum er ergens in het midden bijdoet.
Door daarna nog wat appel en venkel in het toestel te doen, neem je alle smaken mooi mee en blijft er minder achter in de centrifuge.
 
Hoe serveer je het?
Gebruik een cocktailglas (Martiniglas, …) dat je even in de diepvries hebt geplaatst. Voeg geen ijs toe, anders gaat de cocktail verwateren. Werk eventueel af met zeste van limoen en een takje lof van venkel. Dat laatste zit aan de stengels van de venkel.

Bron: Ted Stroes, The Jane (**)

Veel succes en deel uw ervaringen ... uw mening wordt ook door ons erg gewaardeerd!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen